Bodrum Gündem

TÜRKİYE’NİN 60 İLİNDEN 167 ÇOCUK BODRUM’DA…

09.04.2015
0
A+
A-

2

 

 

Bodrum’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen ve 60 ilden 167 sporcunun katıldığı 4. Türkiye Satranç Şampiyonası başladı.

Bodrum Gündem Haber

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, 7-10 Nisan tarihleri arasında 4’üncüsü gerçekleşecek turnuvaya, Türkiye’nin 60 ilinde yer alan çocuk yuvaları, sevgi evleri ve yetiştirme yurtlarında kalan 167 sporcu katılıyor.

İlçedeki bir otelde düzenlenen şampiyonanın açılışını Muğla Valisi Amir Çiçek yaptı. Vali Çiçek, yaptığı açıklamada, geleceğin gücü olan gençlerle birlikte olmanın kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyledi.

Çocukların devlet şefkatiyle korunduğunu ifade eden Çiçek, “Sizler yalnız değilsiniz. Devletimizin kucağı, kalbi var. Bütün illerimizde sıcak yuvalarda barındırırken, yetiştirirken sizlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız için bakanlığımızın çocuk hizmetleri genel müdürlüğü ve valilik olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz” diye konuştu.

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu da, turnuvaya 60 ilden 167 sporcu katıldığını belirterek, “Çocuk yuvalarında kalan çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından bu tür organizasyonların Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çeşitli branşlarda yapılıyor” Nexium online prices of Combivent where can i buy Plavix diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Amir Çiçek, çocukların yanına oturarak ilk oyunu başlattı. Çocuklarla satranç oyununu konuşup sohbet eden Çiçek, kimsesiz çocukların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Turnuvanın cuma günü yapılacak ödül töreniyle sona ereceği bildirildi. Öte yandan şampiyonanın açılışına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın da aralarında olduğu çok sayıda daire amiri katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.