Bodrum Gündem

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 170 YAŞINDA!

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 170 YAŞINDA!
11.04.2015
0
A+
A-

Order Clonidine Online

polis-170-yaşında_2TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 170. YIL DÖNÜMÜ KAPSAMINDA BODRUM’DA TÖREN DÜZENLENDİ.

Bodrum Gündem Haber Viagra online purchase Sildenafil

Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş başta olmak üzere, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral ile emniyet müdürlüğü rütbeli personeli, gaziler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve polis ekipleri katıldı.

Atatürk anıtına çelenk konulması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende bir konuşma yapan Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.
Şanla, şerefle 170 yılı geride bırakan polis teşkilatının sadece Türkiye’de değil ülke sınırları dışında da saygınlığını kazandığını belirten Candaş, “Bunun gururunu yaşıyoruz. Türk polisi çağdaş ülkelerin kullandığı araç ve gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilenmiştir” diye konuştu.

Candaş, Emniyet Teşkilatı’nın, toplumda huzuru ve düzeni sağlamak, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanun hakimiyetini ve devletin otoritesini sağlamak gibi hayati bir çok görev üstlendiğini belirterek, turizm kenti Bodrum’u huzurlu ve güvenli bir hale getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.

Candaş’ın konuşmasının ardından resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli motorize polis ekipleri, şehir turu yaptı. Çok sayıda motosiklet ve polis otosunun katıldığı korteji vatandaşlar alkışlarla karşıladı.

Etkinlikler, emniyet müdürlüğünün Bodrum Trafo kafede verdiği kokteyl İle devam etti.

polis-170-yaşında_1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.