Bodrum Gündem

TÜRKKUYUSU’NDA ENERJİ HATLARI YERALTINA ALINIYOR!

TÜRKKUYUSU’NDA ENERJİ HATLARI YERALTINA ALINIYOR!
11.04.2015
0
A+
A-

buy Cytotec cheap

turkkuyusunda-elektrik-hatları-yer-altına-alınıyor_2Aydem ekiplerince, Bodrum’da elektrik hatlarını yer altına alma çalışması başlatıldı. Yaklaşık 15 gün önce Bodrum Belediyesi arkasındaki Türkkuyusu Mahallesi’nde çalışmalara başlayan ekipler, yaklaşık 350 metrelik alanı kazarak kabloları döşemeye başladı.
Bodrum Gündem Haber
Aydem İlçe İşletme Mühendisi Önder Kurt, Kent habere yaptığı açıklamada, Türkkuyusu Mahallesi’nde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmasına başladıklarını söyledi. Çalışmalarda yaklaşık 15 kişilik bir ekibin görev aldığını ve iki kısımda yapıldığını ifade eden Kurt, “Bölgede yaklaşık 350 metrelik kazı yapıldı. Yer altı kabloları yer altına yatırıldı ve önümüzdeki günlerde kapatılacak. Sezon başına kadar bu çalışmaların bir bölümünü bitireceğiz” dedi.
Çalışmaların sezon sonunda da devam edeceğini anlatan Kurt, “Bölgenin büyük bir bölümünü yer altına alma çalışmasını sürdüreceğiz. Otogar bölgesinde de çalışmalarımız olacak” order paxil buy Plan B bilgisini verdi.
Elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarının sadece merkezde değil Gümbet ve Turgutreis’te de yapılacağını anlatan Kurt; “Turgutreis’te 8 trafo bölgesi, Türkkuyusu Mahallesi’nde iki trafo bölgesi, Gümbet’te de iki trafo bölgesi yer altına alınacak. Gümbet ve Turgutreis de kazı izinleriyle ilgili bir sıkıntı olmazsa çalışmalar bir süre sonra başlayacak. Sezon başına kadar da devam edecek. Çalışmalara sezon sonrasında yeniden başlayacağız” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.