Bodrum Gündem

EĞİTİM DOĞA İÇİN 8 YILDAN BU YANA ŞENLENİYORLAR

EĞİTİM DOĞA İÇİN 8 YILDAN BU YANA ŞENLENİYORLAR
12.04.2015
0
A+
A-

bitez_bahar_şenliği_bodrum_gundem (6) Order Retin-A Strattera online 8 YILDIR DÜZENLENEN BİTEZ BAHAR ŞENLİĞİ’NE, BODRUMLULAR İLE BİRLİKTE YERLİ VE YABANCI TATİLCİLER DE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Bahar şenliğine, Bodrumlular ile birlikte yerli ve yabancı turistler de yoğun ilgi gösterdi. Bitez Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği (BİTAV) tarafından, her yıl olduğu gibi bu sene de Bahar Şenliği düzenlendi. Bitez Yalısındaki bir otelin önündeki sahilde düzenlenen etkinlikte, çeşitli yiyecekler, takılar ve kıyafetler sergilenirken, şenliğe katılanlar için çeşitli dans gösterileri de sahnelendi.

Eğitim ve doğa için yapılan şenliğe özellikle yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. BİTAV Başkanı Ayşe Doğançay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum’un geleneksel bahar şenliğini gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu yıl ki şenliği çok daha geniş kapsamlı olarak düzenlediklerini belirten Doğançay, “Doğaya, çevreye, denize ve havaya gelecek bütün zararları en aza indirerek elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Etkinliklerden elde ettiğimiz bağışlarla öncelikle çevre düzenlemelere daha sonra da eğitime destek vermek için yola çıktık” dedi.

Şenliğe katılan vatandaşların da birçok stantla etkinliğe destek verdiklerini anlatan Doğançay, “Burada çok miktarda stant var. Bu stantlarda el emeği ürünler var. Çok geniş kitlelere ulaştığımıza inanıyorum. Buradan gelen gelirleri doğa ve eğitime aktaracağız” diye konuştu.

Şenliğe katılan İskoçya uyruklu Doualas Carroll, çok enteresan bir etkinlik olduğunu ifade ederek, “Bodrum’a her sezon geliyorum. Bodrum’un birçok tarihi mekanlarını geziyorum. Bodrum harika bir yer. Bu etkinliği de çok değişik ve güzel buldum” treating acne dedi.

Etkinliğe takı standıyla katılan Nurten Şengül ise “Harika bir etkinlik. BİTAV’a teşekkür ediyorum. 8 yıldır katılıyorum. Tam bir bahar şenliği olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Şenlik kapsamında palyaço, bale ve uçurtma gösterileri de yapıldı. Deniz kenarında akşam saatlerine kadar süren etkinlikte yerli ve yabancı tatilciler ile birlikte Bodrumlular keyifli dakikalar yaşadı.

bitez_bahar_şenliği_bodrum_gundem (4)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.