Bodrum Gündem

ÖCALANI SORGULAYAN KOMUTAN MUMCULAR’DA…

12.04.2015
0
A+
A-
bodrum gündemPKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BAŞI ABDULLAH ÖCALANI SORGULAYAN KOMUTAN HASAN ATİLLA UĞUR, MUMCULAR’DA…
Bodrum Gündem Haber
PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının ardından, Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak bilinen, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Mumcular’da ziyaretlerde bulunarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Önümüzdeki genel seçimlerde Aydın Milletvekili adayı olan Hasan Atilla Uğur, davul ve zurnayla karşılandığı Mumcular’da ilginç açıklamalarda bulundu. Uğur, PKK Terör Örgütü başı Abdullah Öcalan’ı sorguladığı günleri anlatarak, çözüm süreci ve seçim barajına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Güneydoğu’nun ateş altında olduğunu ifade eden Uğur;“Milliyetçisi ile devrimcisi ile bütün vatanseverler Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde birleşmektedir. Biz tüm gücümüzle hazırız. Bugün Güneydoğu ateş altındadır. Güneydoğu bugün PKK terör örgütünün işgali altındadır. Paralel çetesinden diğer bütün örgütlere kadar hepsi Türkiyeyi yıkma peşindeler biz bunları kıracak kadrolara sahibiz, inançlıyız Türk milleti ile birlikte geliyoruz” dedi.
vatan_partisi_mumcular_bodrum_gundem (4)Seçim barajını de değerlendiren Uğur, HDP’nin barajı geçemeyeceğini iddia ederek konuşmasına şöyle devam etti;  “Ben o partiye HDP demiyorum, PKK diyorum. PKK’nın seçim barajını geçme geçmemesi bizim problemimiz değil ama barajı geçeceklerini zannetmiyorum. Bugün bize oyları bölüyorsunuz diyenler, büyük bir yalan ve yanılgı içerisindeler. CHP tabanı, MHP tabanı, AK Parti tabanı hepsi bizim kardeşlerimiz. Biz yönetimlerini eleştiriyoruz. Abdullah Öcalan denilen terörist başı 1999 – 2002 yılları arasında bizim yaptığımız sorgu ve çalışmalar neticesinde kendi canını kurtarmak amacı ile kendi örgütünü satmıştır. 2002 yılında PKK terör örgütü bitme noktasına geldi. Abdullah Öcalan terörist başlığından, bebek katilliğinden önce Abdullah Öcalanlığa sonra da ‘sayın’ olmaya terfi etti. Bugün Türk milletine emirler veren, Türkiye Büyük Millet Meclisine kefenler biçen bir duruma getirildi. Biz Abdullah Öcalan’la çetesini ve diğer tüm terör örgütleri ile mücadeleyi net olarak yapacağız. Milletimizle yapacağız ve Kürtlerimizi de kurtaracağız. Kürt kardeşlerimizi PKK ve Abdullah Öcalan’ın kucağına bırakmayacağız”
Çözüm sürecini de değerlendiren Uğur, konuşmasını şu sözlerle tamamladı;  “Çözüm sürecine ben çözüm süreci demiyorum, çözülme süreci diyorum. PKK terör örgütü militan sayısını bu çözüm sürecinde dört katına çıkardı. Türk askeri, Türk Mehmetçiği de 18 bin lira vererek askerden uzaklaştırılma gayretine getirildi. Biz bunların hepsini bozarız, bozacağız. PKK terör örgütü bizim iktidar ortağı olduğumuz zaman ayağını denk alacak ve Kandil’e gerçekten beyaz bayrağı dikeceğiz. Türkiye’de Kürt sorunu diye bir sorun yok. Türkiye’de PKK ve terör sorunu vardır. PKK ve terör örgütleri ile masaya oturulmaz, taviz verilmez ve pazarlık yapılmaz. Biz Kürt kökenli kardeşlerimize ise eğitim, iş olanakları sağlayarak, bunları terörize olmaktan koruyarak bu çözüm denilen süreci tersine çevirerek, komşularımızla iyi geçirerek o büyük Kürdistan’ı kurdurmayacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’sini yeniden kuracağız”
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili adayı olan Hasan Atilla Uğur ve beraberindekiler Mumcular’da yurttaşlar ile sohbetler ederek, birlikte yemek yediler. Mumcular’da esnafları ve bazı işyerlerini de ziyaret eden Vatan Partili heyet 7 Haziran seçimlerinde partileri için destek istediler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.