Bodrum Gündem

BİTEZ’DE ENGELSİZ PLAJ YAPILIYOR…

13.04.2015
0
A+
A-

bodrum_bitez_engelsiz_plaj_bodrum_sağlık_vakfı (2)BODRUM SAĞLIK VAKFI ÖNCÜLÜĞÜNDE JCI BODRUM’UN KATKILARIYLA BİTEZ SAHİLİNDE ENGELSİZ PLAJ YAPILIYOR…

Bodrum Gündem Haber get Diflucan isotretinoin online Retin-A no prescription

Bodrum Sağlık Vakfı ve JCI Bodrum Şubesi (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği)’nin katkıları ile toplumun dezavantajlı gruplarının başında gelen engelli bireyler için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bitez sahilinde, kamuya terki yapılmış park alanında, geçmişte engelli bireylerin faydalanması için Bitez Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesis, Bodrum Sağlık Vakfı’nın başvurusu üzerine Bodrum Belediyesi tarafından var olan binanın iyileştirmesi ve korunması şartı ile Bodrum Sağlık Vakfı’nın kullanımına verildi.

Engelli bireylerin kullanımına uygun, AB standartlarında cihaz ve ekipman ile donatılacak şekilde, yeni baştan düzenlenecek olan “Engelsiz Plaj” projesinde JCI Bodrum Şubesi proje ortağı olarak Bodrum Sağlık Vakfı ile birlikte hareket edecek. Bodrum Sağlık Vakfı’nın, engelli Bireylerin topluma entegrasyonu ve diğer bireylerle eşitlenmesi misyonu doğrultusunda, kıyı bölgelerinde yaşayan, ancak koşulsuzluklar nedeni ile denizden yararlanamayan engelli bireyler için hızla hayata geçirilmesi planlanan “Engelsiz Plaj” projesi, bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Yaklaşık 200 bin TL’lik bir bütçesi olan bu projenin tanıtımı ve kaynak oluşturulma çalışmaları JCI Bodrum Şubesi tarafından yapılacak olup, dernek bu kapsamda iletişime geçeceği sponsorlar ile gelir getirici film, konser vb. gösteriler organize edip ayni ve nakdi bağışlar ile projeyi hayata geçirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.