Bodrum Gündem

BODRUMLU KARATECİLERİMİZ 32 MADALYA İLE DÖNDÜ…

BODRUMLU KARATECİLERİMİZ 32 MADALYA İLE DÖNDÜ…
14.04.2015
0
A+
A-
how to buy Plan B BODRUMLU-KARATECİLERİMİZ-32-MADALYA-İLE-DÖNDÜ12 Nisan tarihinde Fethiye’de birincisi düzenlenen Merhum Behçet Andaç Peker Karate turnuvasına Katılan Bodrumsporlu Karateciler 32 madalya kazandılar.

albuterol price

Bodrum Gündem Haber
Fethiye spor salonunda yapılan turnuvaya Bodrum, Turgutreis, Milas, Marmaris ve Fethiye’den olmak üzere çok sayıda karateci katıldı. Türkiye Karate Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Merhum Behçet Andaç Peker anısına düzenlenen turnuvayı, Tükiyeyi karate ile tanıştıran ve uluslararası alanda başarılar kazanmasında etkili olan TKF Onursal Başkanı Hakkı Koşar’da izledi.
Bir gün süren turnuva sonunda Bodrum’dan katılan sporcuların tamamı madalya kazanarak büyük bir başarı sağladı.
Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Uzunlulu başarılı geçen turnuva sonrasında şunları söyledi;
“8-11 yaş grubunda yapılan bu şampiyona, altyapı sporcularımızın gerek tecrübe kazanmaları gerekse bireysel yeteneklerini ortaya koymaları açısından önem taşıyordu. Katılan sporcularımızın her biri madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar. Önümüzdeki Mayıs ayında İstanbul’da yapılacak olan “Boğaziçi Open” yarışmasına katılacak olan takımımız, Bodrumspor Kulübüne yeni katılan antrenörümüz Ekrem Karakoç ile birlikte tüm hazırlıklarını ara vermeden devam ettiriyor.”
Uzunlulu açıklamasının sonunda kendilerine destek olan Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’a da teşekkür etti.

buy Cialis Professional

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.