Bodrum Gündem

BARIŞA DAİR KÖŞELİ YAZILAR…

BARIŞA DAİR KÖŞELİ YAZILAR…
17.04.2015
0
A+
A-

ayhan_ongun_barışa_dair_1“Bodrum Kent Tv de yaptığı Açık Görüş programlarıyla tanınan, değişik illerde yerel gazetede ve dergilerle internet medyasında sosyal içerikli yazılar yazan Ayhan Ongun’un ikinci kitabı BARIŞA DAİR kitapçıların raflarında yerini aldı. buy propranolol

Pain Relief Bodrum Gündem Haber order Vermox

Daha önce memleketi Adana ve Mersin de kitaplarını imzalayan yazar, Bodrum da da “kitap tanıtım ve imza etkinliği” düzenledi. Daha çok barış temalı yazılar yazan, Bodrum Küçük Millet Meclisinin girişimcisi, Bodrum Adanalılar Derneğinin de Başkanı olan Ayhan Ongun, Trafo Kültür Merkezinde 18 Nisan Cumartesi günü saat 16:00-19:00 arasında okurlarına kitaplarını imzalayacağı gibi bu arada yapılacak söyleşide hayata ve insana dair görüşlerini de paylaşacak.

İlk kitabı KÖŞELİ YAZILAR 2007-2012 tarihleri arasındaki güncel toplumsal olayları konu alırken ikinci kitabı 2012-2015 yıllarına ilişkin ülke ve dünya gündemine ait değerlendirmelerden oluşuyor.

Bu kitapları okuyanlar son sekiz yılda ülkemizdeki siyasi ve sosyal gelişmeleri, ülke gündemine ilişkin yazarın yorum ve değerlendirmeleri görebileceklerdir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.