Bodrum Gündem

GÜMBET HIZLA SEZONA HAZIRLANIYOR…

GÜMBET HIZLA SEZONA HAZIRLANIYOR…
17.04.2015
0
A+
A-
gümbetBodrum’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gümbet’te sezon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Bodrum Gündem Haber
Nisan ayının ortalarına gelinen şu günlerde kışında açık olan otellerin dışında beş yıldızlı bir otel’de yerli ve yabancı turistlere kapılarını açtı. Az sayıda turistin dolaştığı Gümbet sokaklarında esnaf da gece gündüz sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bodrum’da özellikle gece hayatının en hızlı yaşandığı bölgelerden biri olan Gümbet Barlar Sokağı esnafı ise yeni konsept çalışmalarıyla, 2015 yaz sezonuna hızlı bir şekilde hazırlanıyor.
Gümbet’te bulunan oteller de son hazırlıklarını yaparken plaj kısımlarında da temizlik ve düzeltme çalışmaları devam ediyor. Bodrum Belediyesi ekiplerinin de bölgede çevre temizliği, yol bakımı ve düzenleme çalışmaları yaptığı görülürken, Mayıs ayı başı itibari ile birçok otel ve işletmenin çalışmalarını bitirerek kapılarını yerli ve yabancı turistlere açacağı öğrenildi.
Elektrik Hatlarının Yeraltına Alınmasına Zamanlama Tepkisi… Order Retin-A online
Öte yandan Gümbet’in Yel Değirmeni Caddesi ve Ayaz Caddesinin bir kısmında başlanan elektrik hatlarını yeraltına alma çalışmaları da zamanlama itibariyle bölge esnafının tepkisini çekti. Bazı esnaflar çalışmanın turistlerin gelmeye başladığı bu günlerde başlamasından dolayı sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.
buy isotretinoin online Straterra online buying “14.04.2015 sezon başladı ve burası Gümbet’in otellere giden yolu. Belediyemiz sağ olsun turist gelmesin diye yolları kapatmaya başladı her sene olduğu gibi” cümlelerini sosyal medyadan paylaşan esnaf, çalışmaların kim tarafından yapıldığını bilmeden duruma tepkiler göstererek bu tür çalışmaların kışın veya en geç Mart ayında tamamlanmasını istiyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.