Bodrum Gündem

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BODRUM’DA…

19.04.2015
0
A+
A-

milletvekilleri_mehmet_kocadon_ziyaret (6)AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINI BODRUM’DA SÜRDÜRÜYOR…

Muğla Ak Parti Milletvekili Adayları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ve esnafı da ziyaret ederken, Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna da tam kadro olarak katıldılar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Ak Parti Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Yelda Erol Gökçen 7 Haziran Genel Seçimi kapsamında Bodrum’da yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Önce Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret eden adaylar oldukça kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılandı. Burada İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp tarafından, Hasan Özyer’e nazar boncuğu takıldı. Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna da tam kadro olarak katılan AK Partililer muhtarlar ile sohbet ederek muhtarlara ve derneklerine destek vereceklerini ifade ettiler. Konacık, Turgutreis, Gündoğan seçim bürolarının açılışına katılan AK Parti adayları, daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u Ortakent’te bulunan Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki, ikinci başkanlık makamında ziyaret etti.

BAŞKAN KOCADON “SÜRPRİZ OLDU” DEDİ…

7 Haziran seçimleri çalışmalarını Bodrum’da sürdüren Ak Parti Milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Yelda Erol Gökçen ve Ak Parti heyeti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile oldukça samimi bir şekilde sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundular. Başkan Kocadon AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile 2009 seçimlerinde birlikte çalıştıklarına hatırlatarak, Hasan Özyer’in Ak Parti birinci sıra adayı olarak belirlenmesinin sürpriz olduğunu dile getirdi. Başkan Kocadon; “Hasan Özyer abimizin 1.sırada gösterilmesi bizim için çok sürpriz oldu ve çok iyi oldu. Kendisini daha önceden de biliyoruz. Artık projelerimiz için kendisini çok sık rahatsız edeceğiz. Turizm bölgesi olduğumuz için böyle turizmi bilen birisinin aday gösterilmesi çok mutlu etti.” dedi.

Büyükşehir ile ilgili eleştirilerde de bulunan Başkan Kocadon, oldukça çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Kocadon “Muğla büyükşehir olunca, ilçe belediye başkanları da zorlanır oldular. Mesela ben, 2009 – 2014 yılları arasındaki görev sürem boyunca 5 yıl içinde Bodrum’da 50 kilometrelik alt yapı yapmışım. treat adenoma of prostate Fakat büyükşehir olmasıyla tam bir karmaşa yaşanır oldu. dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Özyer ise; “Ortak paydamız; Muğla ve ilçeleridir. Hep beraber Bodrum için çok güzel şeyler yapacağız. Seçim yarışında tüm partilerimize başarılar dileriz. Yapılacak seçimlerin Muğla ilimize hayırlı olmasını dileriz. Ayrıca ben ve diğer milletvekili adaylarımız ile parti üyelerimizi makamınızda ağırladığınız için partim adına teşekkür ederim.” buy Plan B diye konuştu.

ak parti adayları bodrumda (18)İŞADAMLARI MUHTARLAR ve BAZI İLÇE BÜROKRATLARI DA YEMEKTE…

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen çalışma programının sonunda partililer ve milletvekili adayları Gümbet’te bir restaurantta bir araya geldiler. Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve Yönetim Kurulunun ev sahipliği yaptığı ve yoğun katılımın olduğu yemekli toplantıya AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla Ak Parti Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Yelda Erol Gökçen, Bodrum AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi, İlçe Tarım Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı ve bazı muhtarlar ve partililer katıldı.

AK Patrti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci seçim süreci ve çalışmalar ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı; “7 Haziran seçimleri için startımızı Bodrum için vermiş bulunuyoruz. Vekil adaylarımızı hem teşkilatlar ile tanışması, hem de Bodrum’da bulunan STK’lar ile bir araya gelmesi, tanışması ve kaynaşması için bu yemeği düzenledik. Çok güzel hazırlanıyoruz. Bu dönem hem Muğlamız, hem Bodrum, hem de halkımız için o beklenen buluşma gerçekleşecektir.”

Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise çok yoğun bir program yaptıklarını ifade ederk şöyle konuştu; “Muhtarlarımızın seçimi vardı. Onlar ile birlikte olduk. Bir çok STK ile bir araya geldik. Teşkilatlarımız ve işadamlarımız önemli. Bu gece biz herkesi bir araya getirdik. Hepsiyle bir arada olalım ve vekillerimizi daha iyi tanımaları ve daha iyi anlamaları için birlikte olalım istedik. Ben vekillerimiz ile birlikte çalışmaktan büyük keyif aldım. Biz seçim startını vermiştik ama onlarla bir kere daha seçim startını vermiş olduk.”

Demiralp 7 Haziran’da yapılan çalışmaların karşılığını alacaklarını umduklarını da sözlerine ekledi.

ak parti adayları bodrumda (19)SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM…

Sürpriz bir şekilde Muğla Ak Parti birinci sıra adayı olarak belirlenen Hasan Özyer’de birinci sıraya yerleştirilmesinin kendisi içinde bir sürpriz oluğunu ifade ederek şöyle konuştu;

“Benimde gündemimde yoktu. Ben 2007’den sonar kişisel ve ailevi sebeplerden dolayı siyasetin dışında kalma kararı almıştım. Kişisel bir tecihti ve siyaseti düşünmüyordum. Ama bu süreçte Muğla halkı ve arkadaşlarımız ile gönül bağımız devam etti. En son benim bilgim dışında yapılan kamuoyu anketlerinde, gerek STK’larda yapılan araştırmalarda Muğla halkının bizi istemesi ve arzulaması, genel merkezin de bunu dikkate alması ve bize bunu ifade ederek çağrıda bulunması, bizimde sorumluluk anlayımız gereği hayır diyemedim. İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Siyaset günemimizde olmamasına ragmen kendimizi siyasetin içinde bulduk.”

AK Parti’nin Muğla halkının, çağrısına, milli iradeye hissiyat ve samimiyet göstererek kendisine çağrıda bulunmasının çok önemli olduğunun altı çizen Hasan Özyer Muğlalı bir veklilin bakan olması konusunda ise konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İki dönem vekillik görevi yaptım. Allah bizi mahcup etmedi. Vekillik görevimizi iyi yapmışız ki toplum tekrar bizden vekillik görevi talep etti. Tabi sorumluluğumuz büyük seçimlerden sonar Muğlamızın sorunlarını çözmek için canla başla çalışacağız. Muğla’nın kalkınması ve Ankara’dan hak ettiği payı alabilmek için bütün milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatımız ile birlikte çalışacağız.”

Cialis online ak parti adayları bodrumda (16)ÇOMAKDAĞLILAR ÖNDE OLMAYI SEVER…

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarından ikinci sıraya yerleşen Hasan Kökten ise Milas ve Gümüşlük’te oturduğuna dikkat çekerek aynı zamanda Bodrum’un da adayı olduğunu söyledi. Hasan Kökten Çomakdağ’lıların milletvekilliği adaylığını nasıl karşıladığını şöyle anlattı;

“Köydekilerin heyecanı benden daha fazlaydı. Sonuç benim için kesinlikle sürpriz değildi. Geçmiş dönemlerde 10-15 yıllık çalışmalarımız oldu. Köyüm çok mutlu. Çünkü Çomakdağlılar en önde olmayı, hep başarılı olmayı, hep çalışkan olmayı bilir. Bende bir Çomakdağlı olarak iş hayatımda başarılara imza atmış bir köylü çocuğu olarak, yalnızca köyüme, Milas’a değil tüm Muğla’mıza hizmet vermeye aday oldum. Bu hizmeti vereceğimin sözünü de veriyorum. Hep birlikte Muğla’yı 2023 vizyonu ile hak ettiği yere taşıyacağız.”

AK Parti Muğla Milletvekili kadın adaylarından Elvan Göçer, Yelda Erol Gökçen’de Muğla’da sadece AK Parti’nin kadın adaylara yer verdiğine dikkat çekerek, Muğla’dan en az 3 milletvekili çıkacağını kaydettiler. Yelda Erol Gökçen altıncı sırada da yer almanın bir onur olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Bu güne kadar teşkilat içinde nasıl çalıştıysam şimdide yine aynı azim ve kararlıkla çalışacağım. Bu dönem Muğla’dan en az 3 AK Partili milletvekili ve bir bakan çıkaracağız.” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli Milletvekilleri tanışma ve kaynaşma toplantısı milletvekili adaylarının partililere kendilerini tanıtan konuşmaları ve hedeflerini anlattıkları konuşmaların ardından sona erdi.

 

 

Yorumlar

  1. Ayla Gürpınar dedi ki:

    AKP bitmek üzere inişe geçmiş bir siyasi partidir ( geçmiş dönem ANAP ı hatırlatmaktadır.) Muğla’da AKP ye destek veren ve mv olmak isteyenleri, kişileri değil ülkemizi zenginleştirmek, hepbirlikte üretmek, kazanımı adil dağıtmak ve ülkemizi yaşanacak bir Türkiye yapmak için yola çıkmış olan CHP ye bekliyoruz. Gelin birlikte bu amacımıza ulaşalım. Enerjinizi dürüst ve doğru yönde harcayın.

  2. TAYYAR ERYILMAZ dedi ki:

    BU ARKADAŞLARIN MORELLERİNİ BOZMAKİSTEMEM AMA ŞU BİR GERÇEK, CHP BİLDİRGESİNDEN SONRA AKP MUĞLA DA BIARAKIN 3 MV ,1MV BİLE ZORA GİRMİŞ DURUM DA..
    CHP İKTİRA GELİYOR..