Bodrum Gündem

AYHAN ONGUN “BARIŞA DAİR” İMZA VERDİ…

AYHAN ONGUN “BARIŞA DAİR” İMZA VERDİ…
19.04.2015
0
A+
A-
order Xenical online ayhan-ongun-barışa-dair-kitabını-imzaladıGeçtiğimiz haftalarda memleketi Adana ve Mersin’de kitaplarını imzalayan yazar Ayhan Ongun, yaşamını sürdürdüğü Bodrum’da da “Kitap tanıtım ve imza etkinliği” düzenledi.

misoprostol online

Bodrum Gündem Haber
Trafo Kültür Merkezinde düzenlenen Ayhan Ongun’un ikinci kitabı BARIŞA DAİR’in tanıtım ve imza gününe çok sayıda kişi katıldı.
Daha çok barış temalı yazılar yazan, Kent Tv ekranlarında ilgiyle izlenen Açık Görüş programının yapımcısı ve sunucusu, Bodrum Küçük Millet Meclisinin girişimcisi, Bodrum Adanalılar Derneği’nin de Başkanı olan Ayhan Ongun, Trafo Kültür Merkezinde düzenlediği etkinlikte okuyucularıyla ikinci kitabı hakkında sohbetler etti.
Okuyucuları için kitaplarını imzalayan Ongun, “Barışa Dair” adlı ikinci kitabı hakkında şunları söyledi;
“Barışa Dair, benim ikinci kitabım. 2011 yılından bu güne kadar olan, Türkiye’nin sosyal-siyasal olaylarından derlenen bir kitap. Kitaptaki yazılar mümkün olduğu kadar kronolojik sıraya göre yer aldı. Burada, kendimdeki değişimi görebilme ve kendimi sorgulayabilme imkanını buldum. Okuyucularımız, önsözde rica ettiğim gibi kronolojik sıraya göre okurlarsa kendilerini sorulama fırsatı bulabilirler diye düşünüyorum”
Yazar Ayhan Ongun bundan sonraki projelerini ise şu sözlerle açıkladı; “Bundan sonra yalnızca Bodrum’a ilişkin, Bodrum Yazıları isimli bir kitap ve duygusal denemeleri kitap haline getirmeyi düşünüyorum. Öyle sanıyorum ki okuyanlar keyif alacaklardır”
İlk kitabı KÖŞELİ YAZILAR 2007-2012 tarihleri arasındaki güncel toplumsal olayları konu alırken ikinci kitabı 2012-2015 yıllarına ilişkin ülke ve dünya gündemine ait değerlendirmelerden oluşuyor. Kent Tv’de yaptığı Açık Görüş programlarıyla tanınan, değişik illerde yerel gazetede ve dergilerle internet medyasında sosyal içerikli yazılar yazan Ayhan Ongun’un ikinci kitabı BARIŞA DAİR kitapçıların raflarında da yerini aldı.

Dapoxetine on line

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.