Bodrum Gündem

FATMA GİRİK TRAFİK KAZASINI UCUZ ATLATTI

FATMA GİRİK TRAFİK KAZASINI UCUZ ATLATTI
21.04.2015
0
A+
A-

purchase cheap Sildenafil order Asacol unnamed

Ünlü sinema sanatçısı Fatma Girik, hayat arkadaşı Memduh Ün’ü hastanede ziyaret etmeye giderken trafik kazası geçirdi.

Bodrum Gündem Haber order Brand Viagra

Edinilen bilgiye göre, Ortakent Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede tedavi gören, birlikte yaşadığı arkadaşı Memduh Ün’ün yanına giderken Bodrum Turgutreis karayolunda trafik kazası geçiren Fatma Girik, herhangi bir yaralanma yaşamazken kolunda, omzunda ve boynunda hafif zedelenmeler oluştu.

Belediye tarafından bayrak asımı nedeniyle yolun ikiye bölünmesiyle ani fren yapan Fatma Girik’in aracına, arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada, kamyonette ve Girik’in aracında maddi hasar meydana geldi.

Fatma Girik, kazanın ardından kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Girik, hastanede yaptığı açıklamada, bütün kabahatin aslında belediyenin olduğunu öne sürdü.

Bayrakların trafiğin yoğun olduğu saatte asılmaması gerektiğini ifade eden Girik, “O saatte oraya bayrakları astıkları için çok yoğun bir şekilde trafik vardı. Önümde hiçbir şey görmüyordum. Önümdeki araçlarda görmüyor. Yolun bir bölümünü dubalarla kapatmışlar” dedi.

Girik, önündeki aracın aniden durmasıyla fren yaptığını ancak arkadan gelen kamyonetin aracına hızla çarptığını anlattı.

Kamyonetin büyük hasar aldığını belirten Girik, “Kamyonet kazada yamuldu, benim aracımda duran araca vurdu. Yaklaşık 6 aydır Memduh beyi ziyarete geliyorum. Kaza bu saatte oldu” diye konuştu.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.