Bodrum Gündem

BİR AYDINLIĞIN ADIDIR MUSTAFA KEMAL

22.04.2015
0
A+
A-

 

77

 

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal” isimli gösteri ayakta alkışlandı.

Bodrum Gündem Haber Retin-A without prescription order retin-a buy Premarin online

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde sergilenen gösteride 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve 4’üncü sınıflardan 170 öğrenci görev alırken 435 kişilik salonda yaklaşık 650 kişi gösteriyi izledi.

Kurtuluş Savaşı sürecini halkoyunu, dans ve canlandırmalarla anlatan minikler, Ata’sına minnetlerini sunarken gösteriyi izleyen ailelerine, öğretmenlerine ve vatandaşlara duygusal anlar yaşattılar. Duygusal müziklerle birlikte Kurtuluş Savaşı’ndaki zorluklar anlatırken bazı izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı gösteride ayrıca hologram gösterisi de yer aldı.

Halkoyunları eğitmeni Öner Karaçiçek’in de sahne aldığı gösteride Sarı Zeybek Türküsünde zeybek oynaması da izleyiciler tarafından büyük alkış alırken, minik öğrencilerinde büyük beğenisini topladı.

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Sosyal Etkinlikler Kurulu öğretmenleri İlkem Karaçiçek, Nil Denizcioğulları, Handan Dönmez, Ayla Danacı Taşkan ve Hilal Sezgin’in hazırladığı gösterinin hazırlıkları ise 2014 Ekim ayında başladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.