Bodrum Gündem

BOTAV GENEL KURULU YAPILDI

22.04.2015
0
A+
A-

generic Colchicine  4

 

 

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Kurulu; Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın, Bodrum Belediyesi ile BOTAV’ın Başkanı Mehmet Kocadon’un ve BOTAV üyelerinin katılımı ile yapıldı. 

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum World of Wonders Otel’de gerçekleşen BOTAV’ın genel kurulunda; 2014 Yılı Faaliyet Raporu, 2014 Yılı Gelir-Gider Tabloları, 2014 Yılı Denetleme Kurulu Raporu, 2014 Yılı Faaliyet Raporu ve Gelir-Gider Tablolarının Onayı ve Yönetim Kurulunun İbrası, 2014 Yılı Denetleme Raporunun Onayı ve Denetleme Kurulunun İbrası, 2015 Yılı Bütçesinin Okunması, Bütçe Üzerinde Görüşme Yapılması ve Onayı, 2015 Yılı Aidatlarının Tespiti, BOTAV’A Yeni Üye Olacak ve Üyelikten Ayrılacak İşletmelerin Genel Kurula Sunumu ve Kabulü, Rusya’nın Moskova Şehrinde Bodrum Tanıtma Vakfı Temsilciliğinin (Bodrum Turizm Tanıtma Ofisi) Açılması İle İlgili Genel Kurul Kararı, Yönetim Kuruluna Gider Kalemlerinde Fasıllar Arası Aktarma Yetkisi Verilmesi maddeleri  görüşülerek, bütün maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar toplantıda, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsederek üyelere bilgi verdi.

fast delivery Brand Viagra Kocadon: “Rekabette Bodrum’un Farkı; Marka Değerlerinin Çok Olmasıdır”…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise BOTAV’a desteklerinden dolayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a teşekkür ederek, “ buy isotretinoin online Bodrum’un tanıtımına, geleceğine büyük emek sarf eden değerli turizmci arkadaşlarımız. BOTAV’ın sürecine şöyle bir baktığımızda, ailemiz her gün biraz daha büyüyor. Bu büyüme olurken de çok güzel bir şeye şahit oluyorum; o da, birbirimize inanmamız ve güvenmemizdir. Az önce 30’un üzerinde fuardan bahsettik ki bunların hiçbiri tesadüf değil. Bunlar, inanarak mücadele etmenin ve birlik beraberliğin bir göstergesi. Biz genel kurul yapmak için 15 kişi bulamazken, günden güne büyüyoruz. Rekabet etmek zorunda kaldığımız da birçok ülke var. Özellikle Türkiye genelinde bölgeler arasında rekabet ediyoruz. Bu rekabette Bodrum’un farkı, marka değerlerinin çok olmasıdır. Bodrum’a ne kadar turist gelirse gelsin; onları iyi bir şekilde dinlendiriyoruz, eğlendiriyoruz ve mutlu bir şekilde ülkelerine gönderiyoruz. BOTAV olarak artık yeni pazarlarda boy göstermemiz gerekiyor. İnsanlar merak ettikleri yerlere gidiyorlar. Bu yüzden Bodrum’u dünyanın her yerinde merak ettirmeliyiz ki; Tanrı’nın lütfu olan Bodrum’a herkes gelsin.” dedi.

 Bodrum Tanıtım Ofisleri Çoğalıyor. Sırada İse Azerbaycan Var…

Moskova’da Rusya ve Rusça konuşan ülkeler için bir tanıtım ofisi açtıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Mehmet Kocadon, “Rusça konuşan ülkelerde Bodrum’a karşı çok büyük bir merak var. Şimdi de Azerbaycan ile ilgili yeni çalışmalar yapmaya başladık. Orada da bir Bodrum Tanıtım Ofisi açacağız. Haziran ayının başında gidip orada güzel bir ofis açılışı yapacağız. Ben Bodrum Yarımadası’nın belediye başkanı olarak Bodrum Kaymakamımıza da ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum. Bodrum’un her derdinde, her sorununda her zaman bizimle birlikte görev yapmıştır. Bu yüzden tekrar tekrar huzurlarınızda Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mavi Bayrakta Bodrum Ve Türkiye Farkı…

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise konuşmasında; “Sizlerin katkılarıyla BOTAV, önümüzdeki senelerde çok güzel çalışmalar yapacaktır. TÜRÇEV (Türkiye Çevre Koruma Vakfı) mavi bayraklı plaj listelerini de açıkladı. Bu yıl Türkiye Yunanistan’ı geçerek ikinciliğe yükseldi. Ülkemizde ise Bodrum; 55 bayraklı plaj, 3 marina, 7 yatla Türkiye birincisi oldu. Bu çok önemli bir gelişme. Bodrum’a gelecek olan insanlar özellikle bu bilgilere bakmaktadırlar. Ben, Bodrum’un geçen seneden çok daha iyi bir sezon geçireceğine inanıyorum. Bunun için almamız gereken tüm tedbirleri alacağız.” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon, konuşmaların ardından üyelerin sorularını da yanıtladı “Yaz sezonu öncesinde Bodrum Belediyesi olarak tüm tedbirleri alıyoruz. Hazırlıklarımız tamam. Büyükşehir ve diğer birimlerle planlarımızı yaptık. Sezon öncesinde birçok sıkıntıyı halledeceğiz. Özellikle yollar ile ilgili iki asfalt şantiyesi çalışmaya başladı. Gücümüz yettiğince, her yere yetişeceğiz.”

Genel Kurulda  BOTAV’a Üyelikleri Kabul Edilen İşletmeler İse Şöyle:

Milta Bodrum Marina, Palmarina Bodrum, D-Marin Turgutreis, Xanadu Island, Ambrosia Hotel, Bodrum Vittoria, Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa, Vogue Hotel Bodrum, TAV Havalimanları Holding (Milas Bodrum Havalimanı), Manastır Hotel, Bodrum Kempinski Barbaros Bay, Palmalife Bodrum Resort & Spa, Voyage Torba,  Mandarin Oriental Bodrum, Ramada Resort Bodrum, Cafe Bodrum & Bodrum Et & Karski Restaurant, Club Önderhan, Royal Arena Resort & Spa, Rixos Otel, Avantgarde Otel, Hotel Grand Newport Bodrum, Gemibaşı Restaurant, Besiad (Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği), Meeting Point Turkey, Mio Bianco Resort Bodrum.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.