Bodrum Gündem

BODRUM’DA BAYRAM COŞKUSU HER YERDE  

24.04.2015
0
A+
A-

1

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yıldönümü Bodrum’da bir birinden değişik etkinliklerle kutlandı.

heap Combivent Bodrum Gündem Haber

Etkinliklerden ilki Bodrum Kalesi Haluk Elbe Sanat Galerisinde gerçekleşti. Atatürk İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Özgür Erdem öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin bir birinden güzel resimleri sergilendi.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Özgür Erdem şunları söyledi; “ buy Cialis Generic Topamax Yıl içerisinde yaptığımız çalışmaları böyle güzel bir sergiyle velilere göstermek istedik. Sanat her şey, bunlarda özgür resimler. Keyifli bir çalışma oldu. Öğrencilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

25 Nisan gününe kadar açık kalacak olan sergide resminin başında bekleyen Irmak Turan, yaptığı resimler hakkında sergiye gelenlere bilgi verdi. Sergide ayrıca ziyaretçilere çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Diğer önemli bir etkinlik ise Milta Bodrum Marina’nın düzenlediği Çocuk ve Sanat Festivali oldu. Bodrum Belediyesi,  Art Ajanda ve Marina Yacht Club Bodrum’un destekleri ile Milta Bodrum Marina Palmiye Meydanında düzenlenen programda değişik halkoyunları gösterileri düzenlendi. Akşam saatlerine kadar devam eden etkinlikte ayrıca çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Bodrum Cumhuriyet Platformu tarafından Askeri Kamp bahçe duvarları Atatürk resimleriyle donatıldı. “Yaşasın Cumhuriyet” logolu büyük boy Atatürk resimleri özenle duvara asılsı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.