Bodrum Gündem

JCI BODRUM VE SAĞLIK VAKFI’NDAN ENGELSİZ PLAJ İÇİN KONSER

24.04.2015
0
A+
A-

buy Valtrex online no prescription engelsiz plaj için mandalinde konser (7)

 

 

Bodrum Sağlık Vakfı öncülüğünde ve JCI Bodrum Şubesi (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği)’nin  katkılarıyla Bitez’de yapılması planlan engelli plajına destek  için önceki akşam Necati ve Saykolar gurubu Mandalin Bar’da konser verdi.

Bodrum Gündem Haber

Geçmiş yıllarda Bitez Belediyesi tarafından engelli bireylerin faydalanması için yaptırılan sosyal tesis Bodrum Sağlık Vakfı’nın başvurusu üzerine Bodrum Belediyesi tarafından var olan binanın iyileştirilmesi ve korunması şartı ile Bodrum Sağlık Vakfı’nın kullanımına verilmişti. Engelli bireylerin kullanımına uygun cihaz ve ekipmanla donatılarak düzenleneceği Bodrum Sağlık Vakfı ve JCI Bodrum Şubesi’nin birlikte hareket ettiği “Engelsiz Plaj”  projesi kapsamında Necati ve Saykolar konseri gerçekleştirildi.

Mandalin Bar’da özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Kral Tv tarafından 2015 yılının en iyi grubu ve en iyi albüm dalında  aday gösterilen  Necati ve Saykolar, Bodrumluları gece geç saatlere kadar eğlendirdi. Değişik sanatçıların eski ve yeni şarkılarını da  kendilerine has tarzıyla yorumlayan gurup üyeleri şarkı aralarında yaptıkları bazı ünlü sanatçıların taklitleriyle de konsere gelenlere keyifli anlar yaşattılar.

Konser öncesi Kent Haber’in sorularını yanıtlayan Necati ve Saykolar Grubunun vokalisti Necati Karadayı etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı “ buy diflucan Biz öncelikle bu insani etkinliği tercih ettiğimizden dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Zaten Necati ve Saykolar olarak böyle sosyal projelere mümkün olduğu kadar katılmaya çalışıyoruz. Engelli arkadaşlarımıza asıl engeli toplum olarak bizim yaptığımızın farkına varılmasının gerektiği bu zamanda bu tarz bir projenin daha çok duyulması adına elimizden gelen herşeyi yapmayı görev edindik. Şimdiden bütün katılımcılara geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Umuyorum bu bilinç daha çok yaygınlaşır ve büyür” dedi.

Bodrum Sağlık Vakfı’nın Halkla İlişkiler Müdürü Şafak Yaşar  Bodrum’da yaşayan engellilerin denize girmesini sağlayacak proje hakkında şu açıklamayı yaptı “Bu projenin 200 bin TL. bütçesi var. Bu bütçenin  temini sırasında Bodrum’daki STK’lardan bir basın duyurusuyla bir davet yaptık . JCI Bodrum 100. Kuruluş Yılı dolayısıyla onlarda böyle bir projeye hazırlanıyorlardı. Bize en büyük desteği JCI Bodrum sağlamakta. Proje kardeşi olarak yan yana yürüyoruz. Projede teknik ekipman ve oradaki sosyal tesisin tadilatı için ciddi bir rakam var. Bu rakamları sağlayabilmek için Genç Liderler ve Girişimcilerin ilk etkinliği bu. Satılan biletlerden elde edilen kar ilk fonumuz oluşturmaya başladı. Ben JCI Bodrum’a, Mandalin Bar ve Atilla Bey  ile Proje için çaba harcayan herkese Bodrum Sağlık Vakfı adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bodrum Şubesi 2015 Dönem Başkanı Tansel Göçmen ise şu ifadeleri kullandı “ buy Mesalamine Bugün JCI Bodrum’un Sağlık Vakfı ve Bodrum Belediyesi ile yapmış olduğu ilk gelir getireceği etkinlikteyiz. Biz bu gecede bize destek olan Mandalin Bar ve işletmecilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Necati ve Saykolar’ın ününü çok fazla duyduk. Tanıdığımız birçok arkadaşımız gitmiş ve çok eğlenmiş. Umarım bu gece de bütün konuklarımız çok eğlenir. Biz herkesin desteğini bekliyoruz. Bunun için JCI Bodrum ve Sağlık Vakfı ile iletişime geçebilirler. Herkesin yapmış olduğu ufak bir yardım çok büyük bir mutluluğa yol açacak” diye konuştu.

Bodrum’daki Genç Liderler ve Genç Girişimciler Derneği böyle anlamlı bir projeye verdikleri destekten dolayı kutlayan Mandalin Bar’ın işletmecisi Atilla Serttaş konuşmasına şöyle devam etti “Konser JCI Bodrum’un ilk  fikri ve projesiydi. Tabiki Bodrum Sağlık Vakfı’da Bodrum’umuzun en önemli değerlerinden. İnşallah Ülkemizin bütün ilçelerinde Bodrum Sağlık Vakfı gibi vakıflarımız olur. Biz de bölgemizdeki işadamlarımız ve esnaflarımız olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Ülkemizdeki bütün engelleri ortadan kaldırabilmek için ilk önce kendi mahallemizden kendi evimizden başlamak üzere Bodrum’da da Genç Girişimci arkadaşlarımızın başlattığı projeye elimizden gelen katkıyı sağladık. Necati ve Saykolar son yılların çok popüler ünlü guruplarındandır. Sağolsun onlar da bizi kırmadılar. Havanın soğuk olmasına rağmen etkinliğe katılmak için koşarak geldiler . Bu inşallah örnek olur diğer işletmeci arkadaşlara ve diğer meslektaşlara. Herkes kendi işleri ile ilgili bir katkı sağlarsa ilk önce şehrimizdeki engelleri kaldırırız, daha sonra da ülkemizdeki bütün engelleri kaldırmak nasip olur” dedi.

Konserde ayrıca Bodrum Sağlık Vakfı öğrencilerinin seramik atölyesinde ürettiği plaketler gurup üyelerine hediye edildi.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.