Bodrum Gündem

198 METRE UZUNLUĞUNDAKİ “SEABOURN ODYSSEY” 443 YOLCU GETİRDİ

198 METRE UZUNLUĞUNDAKİ “SEABOURN ODYSSEY” 443 YOLCU GETİRDİ
27.04.2015
0
A+
A-

get Valtrex 1

 

 

 

Bahamalar bayraklı Yunanistan’dan gelen yolcu gemisi “Seabourn Odyssey” Bodrum’a 443 yolcu getirdi.

purchase Topamax Bodrum Gündem Haber

Yunanistan’dan gelen Bahamalar bandıralı 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, sabah saatlerinde Paşatarlası’ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide, Avustralya, Belçika, İngiliz ve ABD uyruklu 443 turist ile 343 personelin bulunduğu öğrenildi.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı’nda yürüyüş ve alışveriş yaptı, Bodrum Kalesi’ni gezdi. Bazı turistler ise Paşatarlası sahilinde denizi seyretti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye bu sezon 3’üncü yolcu gemisinin geldiğini söyledi.

Sezon boyunca 100’a yakın yolcu gemisi beklediklerini anlatan Kocadon, “Bu Bodrum ekonomisine büyük bir katkıdır. Bu sektörün turizme nasıl katkı sağladığını hep birlikte görüyoruz. Bodrum için yaptığımız tanıtımların yavaş yavaş göstergesi” dedi.

Türkiye ve dünyanın gündemine kalan tek yerin Bodrum olduğunu belirten Kocadon, “Bu isminin marka değeri taşıması hem yerel yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin birlik beraberlik içinde olmasıdır. Duyarlı yatırımcı arkadaşların da desteğiyle Bodrum’a turist çekmek çok daha kolay oluyor order methotrexate online ” diye konuştu.

Akşam saatlerine kadar Bodrum’da kalacak geminin daha sonra Kuşadası’na hareket edeceği bildirildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.