Bodrum Gündem

BODRUMLULAR A’dan Z’ye RES’leri KONUŞACAK

BODRUMLULAR A’dan Z’ye RES’leri KONUŞACAK
27.04.2015
0
A+
A-

 

Diflucan cheap KENT KONSEYİ RESLER

buy Ventolin no prescription  

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesinde yapılması planlanan RES (Rüzgar Elektrik Santralleri) ile ilgili Bodrum Kent Konseyi tarafından konunun tüm muhataplarının yer alacağı panel 29 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek.

buy Xenical online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

29 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan panel üç bölümden oluşacak. Birinci bölümde Rüzgar Elektrik Üretim Anonim Şirketini temsilen Genel Müdür Bertan Korkmaz ve Bodrum Çevre Platformundan Avukat Esra Kazmaz’ın konu ile ilgili açıklamarı yer alırken ikinci bölümde Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar, Prof. Dr. Adnan Diler, Prof. Dr. Osman Sevaioğlu ve Prof. Dr. Orhan Akalp’in RES’ler konusundaki sunumları yer alacak.

Çarşamba günü sabah 10:00 başlaması planlanan panelin son bölümünde ise sürenin elverdiği takdirde miktarda edinilen bilgilerin karşılıklı olarak değerlendirileceği bir serbest kürsü oluşturulacağı bilgisi yer aldı.

Uzun süredir Bodrum kamuoyu gündeminde yer alan RES’lerle ilgili 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapılacak olan bilgilendirme paneli İSİS Otelde düzenlenecek. Bodrum Kent Konseyi tarafından yapılacak olan panele yarımada sakinlerinin ve çevrecilerin yoğun bir katılım göstermesi beklenmekte.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.