Bodrum Gündem

BODRUMLU ÇOCUKLAR SAMSUN’A ÇIKARMA YAPACAK…

BODRUMLU ÇOCUKLAR SAMSUN’A ÇIKARMA YAPACAK…
28.04.2015
0
A+
A-
ortakent_yahşi_spor_kulübü-(1)HALK OYUNLARI FİNALİNDE BODRUM’U TEMSİL EDECEKLER

Albendazole without prescription

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldızlar Halk Oyunları ekibi, Samsun’da yapılacak olan Türkiye Finalleri öncesinde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.
Bodrum Gündem Haber
Türkiye Finalinde Bodrum’u temsil edecek finalist öğrencileri ve kulüp yöneticilerini tek tek kutlayan Kaymakam Dr. Gödekmerdan, Samsun’da yapılacak finallerde de kendilerine başarılar diledi. Kaymakam Gödekmerdan, “Ben sizleri yeniden tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Samsun’a güle güle gidin, güle dönün. Oradan güzel başarılarla dönmenizi istiyoruz” diyerek finalist öğrencilere birer hediye verdi.
Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü’nde halk oyunları eğitmenliği yapan Zehra Bilgin, 4 Mart’ta yapılan Muğla yarışlarında ve daha sonrasında 11-12 Nisan tarihlerinde İzmir’de yapılan yarışmalardan birinci olarak Samsun’da yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandıklarını söyledi. Kulüp eğitmenlerinden Akın Rüştü Fetvacı; Premarin Order Retin-A online “Ben bu öğrencilerin çocukluktan beri hocalarıyım. Aynı zamanda hocaların da hocalarıyım. Çok keyifli bir çalışmanın içerisindeler. Çok başarılı hocalarının elinde çok güzel şeyler yapıyorlar. İnşallah Samsun’dan da çok başarılı bir şekilde döneceklerini ümit ediyorum. Güzelliklere güzellik katıyorlar gün geçtikçe. Bodrum adına, Bodrum’un güzelliklerini tanıyorlar, Bodrum’un kültürünü tanıtıyorlar. Hep güzele doğru koşuyorlar bu kardeşlerimiz” dedi.
Kulüp Öğrencilerinden Emir Deniz Ünlü ise katıldıkları yarışmaların eğlenceli geçtiğini ve oynadıkları oyunlar ile Bodrum’u tanıttıklarını söyledi.
29-30 Mayıs tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları Final Yarışması’nda Bodrum’u temsil edecek Ortakent Yahşi Gençlik ve spor Kulübü, 32 asil ve 4 yedek öğrenci ile Samsun’a gidecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.