Bodrum Gündem

BU BİR REKOR!!! BODRUM’DA TAM 86 KAÇAK YAKALANDI

28.04.2015
0
A+
A-
Propranolol 40mg bodrumda 86 kaçak birden yakalandı (1)Bodrum’da yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Kos Adasına geçmeye çalışan Afganistan, Fas ve Suriye uyruklu 86 kişi Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Onlarda işini yapmaya çalışan gazetecilere saldırdılar.
Bodrum Gündem Haber buy Aciclovir buy Viagra online
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Kargı Adası açıklarında devriye gezen Ören Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot, durumundan şüphelendiği iki ayrı şişme bota “dur” ihtarında bulundu.
Ekiplerce durdurulan botlarda yapılan aramada, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Kos Adasına geçmeye çalıştıkları belirlenen aralarında çocukların da bulunduğu Afganistan, Fas ve Suriye uyruklu 86 kaçak tespit edildi.
Kaçaklar, Sahil Güvenlik ekiplerince iki sefer yapılarak Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığına getirildi. Burada ifade işlemleri alınan kaçaklar sağlık kontrollerinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine getirilerek parmak izleri alındı.
Kaçaklar daha sonra işlemleri için Muğla Yabancılar Şubesine teslim edildi. Öte yandan bazı kaçaklar gazetecilerin görüntü almasına tepki gösterdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.