Bodrum Gündem

TAKLA ATAN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI!

28.04.2015
0
A+
A-
takla atan araçtan yaralı kurtuldu (2)Bodrum’da takla atan araçtan şans eseri yaralı olarak kurtarılan Akın Can tedavi altına alındı…
Bodrum Gündem Haber
Sabah saatlerinde çalıştığı şirkete ait otomobil ile işine gitmek üzere yola çıkan 28 yaşındaki Makine Mühendisi Akın Can, talihsiz bir trafik kazası yaşadı. Bitez istikametinden Ortakent-Yahşi Mahallesine doğru seyir halinde olan Akın Can, Güzel Sanatlar Fakültesi kavşağına yaklaştığı sırada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı.
Fren yapmasına rağmen aracı kontrol edemeyen Can, yol kenarındaki kaldırım taşlarına çarparak takla attı. Şarampole düşen ve yan duran araçtan kendi imkanları ile çıkan yaralı sürücüye çevreden geçen vatandaşlar yardım etti.
Olay yerine gelen 112 ilk yardım ambulansı tarafından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Akın Can, burada tedavi altına alındı.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğine bağlı ekiplerin kaza mahallinde yaptıkları incelemelerin ardından kazaya karışan araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

treatment of depression
generic Premarin

Order Disulfiram

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.