Bodrum Gündem

TURKUYUSU CADDESİNDE İŞLER YAVAŞ İLERLİYOR, ESNAF İSYANDA…

28.04.2015
0
A+
A-
buy Strattera 40 mg turkuyusundaki-altyapı-çalışmaları-esnafı-isyan-ettiriyor (11) lowest prices for Plavix Bodrum için önem arzeden birçok altyapı çalışmasının bürokratik prosedürler nedeniyle sezona yakın zamanlarda başlaması ve bazen de alınması gereken izinler de gecikmeler yaşanması nedeniyle uzaması, vatandaşların sitemlerine neden oluyor.

purchase Lamisil online

Bodrum Gündem Haber
Bodrum Türkkuyusu Caddesi üzerinde devam eden elektrik hatlarını yeraltına alma çalışmalarının, kadastrodan gelmesi beklenen onayların gecikmesi nedeniyle uzaması bölge esnafı ve sakinlerinin tepkisini çekiyor.
Aydem tarafından Mart ayı ortalarında Türkkuyusu Caddesi üzerinde başlayan elektrik hatlarını yeraltına alma çalışmaların bittiğini sanan cadde esnafı, yeniden başlayan çalışmalar nedeniyle duruma tepki gösterdi. Konuyu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a da ilettiklerini söyleyen esnaf, çalışmaların biran önce tamamlanarak sorunların en kısa zamanda çözülmesini istiyor.
Öte yandan alınan bilgiye göre, Aydem tarafından başlatılan çalışmalara kadastrodan gelecek onayların gecikmesi nedeniyle ara verildiği öğrenildi. Cadde üzerinde yeniden başlayan çalışmaların, Mart ayında başlayan çalışmaların devamı olduğu ve çalışmaların en geç 10 Mayıs tarihinde biteceği öğrenildi.
Çalışmalar nedeniyle sokak lambalarının yanmadığı caddede, geçtiğimiz gece bazı işyerlerine hırsız girdiği ve laptop, cep telefonu gibi elektronik eşyalar çaldığı öğrenilirken, çalışmalar nedeniyle açılan bazı çukurlar da yayalar için tehlike arz ediyor. Kepçe tarafından yapılan çalışmalar sırasında bazı mazgalların geniş şekilde açıldığı da gözlerden kaçmazken, cadde esnaflarından biri, bir çocuğun mazgallara ayağını sıkıştırarak ayağını kırdığını söyleyerek önlem alınmasını istedi.
Cadde esnafının çalışmalar nedeniyle yaşadığı bir diğer sorun ise, yapılan çalışmalar nedeniyle düzenli toplanmayan çöplerin kötü görüntü oluşturması.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.