Bodrum Gündem

ÇOĞU ALMAN 2 BİN 475 TURİZT BODRUM’U HAREKETLENDİRDİ…

ÇOĞU ALMAN 2 BİN 475 TURİZT BODRUM’U HAREKETLENDİRDİ…
30.04.2015
0
A+
A-
bodrum-hareketlendiSEZONUN İLK DEV GEMİSİ BODRUM’A YANAŞTI, BODRUM ÇARŞISINDA BEREKET…

buy propranolol

Bodrum gündem Haber levonorgestrel online
Bodrum limanına şuana kadar yanaşan en büyük yolcu gemisi olan Malta bayraklı “Meın Schıff 3”, Bodrum Limanı’na demirledi. Yunanistan’ın Mykonos Adasından gelen 295 metre uzunluğundaki dev kruvaziyer, sabah saatlerinde Paşatarlası’ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 475 turist ile bin 15 personel bulunuyor.

order misoprostol online

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen yüzlerce turist, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı’nda yürüyüş ve alışveriş yaptı. Bazı turistler ise sahile inerek denize girdi, şezlongda güneşlendi. Dev kruvaziyerde yolculuk yapan turistlerin bir kısmı teknelere bindirilerek deniz yoluyla Bodrum Kalesi önüne getirildi. Tekneden inen turistler, bölgede özellikle Bodrumla ilgili hediyelik eşya satan işletmelerden alışveriş yaptı.
Bodrum Liman Müdürü Gonca Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum’a ilk kez bu büyüklükte bir yolcu gemisinin geldiğini söyledi.
Bu sezon çoğunlukla büyük gemileri beklediklerini anlatan Uygun, “Gemide çoğunlukta Alman yolcularımız var. Yönetiminde Yunanlı kaptanlar bulunuyor. 2 bin 475 yolcu bulunuyor” dedi.
Akşam saatlerine kadar Bodrum’da kalacak olan dev kruvaziyerin, daha sonra İtalya’nın Katanya şehrine hareket edeceği bildirildi. Öte yandan aynı geminin bu sezon Bodrum’a 12 sefer daha yapacağı öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.