Bodrum Gündem

MAHMUT KAPTAN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!

MAHMUT KAPTAN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!
30.04.2015
0
A+
A-
buy Lithium Mahmut-Kaptan-bodrum purchase Nexium Bodrum ve Bodruma gönül veren birçok kişi için özel bir yere sahip “Mahmut Kaptanın Yeri” adlı restoranın sahibi Mahmut Altunkaya’nın, geçtiğimiz günlerde geçirdiği ve ağır şekilde yaralandığı trafik kazası sonrası tedavisine devam ediliyor.
Bodrum Gündem Haber cheap Propranolol
Geçirdiği trafik kazası sonrası beyin travması tablosuyla önce Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan, buradan tedavisinin devamı için ailesi tarafından Özel Bodrum Hastanesine nakledilen Mahmut Kaptan, önce yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakım ünitesindeki tedavi sonrası kliniğe nakledilen Altunkaya’nın hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.
Mahmut Altunkaya’nın kızı Tuna, sosyal medya üzerinden babasının son sağlık durumuyla ilgili bilgileri sevenleri ile paylaştı. Babalarının geçirdiği travma sonrası yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ziyaretçi kabul edemediğini ifade eden Tuna Altunkaya, şu bilgileri verdi;
“Merhabalar, Babamın durumu ile ilgili hepinize tek tek dönüş yapamadığımız için buradan sizleri bilgilendirmeye çalışacağız. Babamı dün gece itibari ile yoğun bakımdan çıkartıp özel odaya aldık. Ödem ve kanama azalmaya devam ediyor. Fiziksel herhangi bir problemi yok. Kendi kendine yemek yiyebiliyor, tuvalete gidiyor. Beyin travması sonucu doğal olarak hafıza/bilinç problemleri yaşıyor. Kişileri ve olayları hatırlayamıyor zaman zaman hatırladıklarını da unutuyor. Uzun süre uyanık kalamıyor. Ancak bunların normal olduğu izah edildi. Bakımına devam ediliyor. Zamanla durumu hakkında daha net bilgi sahibi olacağız. Doktorlar yaşadığı hafıza sorunu sebebiyle ziyaret yasağı koymuş durumda. Tahmin edersiniz ki her görüşme şu an babamı aslında zihinsel olarak çok yoruyor. Gelenleri bazen tanıyor bazen tanıyamıyor tanısa da pek sohbet edemiyor. Anlayışınıza sığınarak gelenleri görüştürmüyoruz. İlgi ve sevginiz için çok teşekkür ederiz. Şu ara en çok dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var”
Bodrum Gündem  Gazetesi olarak Bodrum’un renkli siması Mahmut Kaptan’a acil şifalar, ailesi ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.