Bodrum Gündem

MİNİK DANSÇILARIN, MÜTHİŞ GÖSTERİSİ…

MİNİK DANSÇILARIN, MÜTHİŞ GÖSTERİSİ…
30.04.2015
0
A+
A-
minik-dansçılar-bodrumu-büyüledi_1DÜNYA DANS GÜNÜ BODRUMDA’DA KUTLANIRKEN, DÜNYA DANS GÜNÜ PROGRAMI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.
Bodrum Gündem Haber Buy Fluoxetine
29 Nisan Dünya Dans Günü, Bodrum’da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde gerçekleştirilen programda 424 öğrenci hünerlerini gösterdi.
4 yıldır UNESCO logosu taşıma hakkını kazanan Bodrum Dans Kulübünün düzenlediği etkinlik hakkında açıklamalar yapan Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci; “Dünya dans gününü kutlamak üzere bu akşam, 424 dansçı, 12 farklı kulüple beraber, 27 dans gösterisi sunmak için toplandık. Bodrum Dans Kulübü dünya dans gününü, Müslüman ülkeler içinde ilk kutlayan kulüp, aynı zamanda Türkiye’de de ilk kutlayan kulüp konumunda bu durumda. Her yıl giderek büyük bir katılımla kutluyoruz. Bu konuda UNESCO uluslararası dans konseyinden de özel bir ödül aldık” Viagra online dedi.
Farkı gösterilerle izleyicilerin karşısına çıktıklarını ifade eden Özvezneci sahneye konan danslar hakkında ise şöyle konuştu; Valtrex buy online “Biliyorsunuz, halk oyunları da bir dans aslında. Yani bütün danslarda zaten bir halk oyunu neredeyse. Arjantin’in tangosu da onların halk oyunu, Küba’nın salsası da onların halk oyunu, dolayısıyla dans çeşitlerinin tamamını biz tek bir çatı altında topluyoruz. Uluslararası dünya dans günü kutlamasında da baleden salsaya, tangodan artık halk oyunlarına kadar bütün çeşitleri sergiliyoruz”
Yüzlerce kişinin ilgiyle izlediği gösterilerde minik dansçılar ise ilgi odağı oldu. Dansçıların yakınları cep telefonlarıyla o anları kayıt etti.
Gösterileri ilgiyle izleyen Canan Deniz isimli vatandaş ise duygularını şöyle ifade etti; “Gayet güzeldi, çocukların gelişimi için çok güzel bir şey zaten özellikle dans ve spor. Devamı olur inşallah”
Yöresel ve modern dansların değişik koreografilerle sahnelendiği gösteriler izleyicilerden tam not aldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.