Bodrum Gündem

İSKELE ÇÖKTÜ İŞÇİLER 15 METREDEN BETONA ÇAKILDI…

İSKELE ÇÖKTÜ İŞÇİLER 15 METREDEN BETONA ÇAKILDI…
02.05.2015
0
A+
A-

işçiler-15-metreden-betona-çakıldı-bodrum-yalıkavak_3YALIKAVAK’TA YAPIMI DEVAM EDEN OTEL İNŞAATINDA İSKELE ÇÖKTÜ, 15 METREDEN BETONA ÇAKILAN 4 İŞÇİ YARALANDI…

buy Zithromax online levonorgestrel price Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem buy Proscar

Yalıkavak Mahallesinde yapımı devam eden bir otelin iskelesinin çökmesiyle 4 işçi yaralandı. Tilkicik Koyunda yapımı devam eden bir otel inşaatı sırasında 3.kat iskelesi çöktü. Beton kalıplarının çakıldığı sırada meydana gelen çökmede sırasında iskelede bulunan 4 işçi yaklaşık 15 metreden beton zemine çakıldı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken kalıp ve iskele malzemelerinin altında kalan işçileri ilk olarak kendi mesai arkadaşları yardıma koştu. Bölgeye sevk edilen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ve 112 ilk yardım ekipleri yaralı bulundukları yerden çıkarmak için seferber oldu.

Bölgedeki bir iş makinesi operatörü Mehmet Aykutlu, işçilerin inşaattaki kalıpları söktükleri sırada kalıplarla birlikte zemine düştüklerini ifade etti.

Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan Baykan Güleş, Kıyasettin Gümüşlü, Mehmet Şahin ve Reşat Şahin isimli yaralılar tedavi altına alındı. Olayla ilgili Yalıkavak Polis Merkez Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

işçiler-15-metreden-betona-çakıldı-bodrum-yalıkavak_2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.