Bodrum Gündem

SİZ HİÇ “GEVRETİLMİŞ PEKİN ÖRDEĞİ” YEDİNİZ Mİ?

02.05.2015
0
A+
A-

chinese inn oasis midtown (10)Beş bin yıllık bir geçmişe sahip olan Çin mutfağı, tüm dünyada en çok tercih edilen ilk üç mutfaktan biri özelliğini taşıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Her şeyden önce buharda pişirme teknikleri ve az yağlı vok tavada, yüksek ateşle ve kısa sürede pişirme yöntemleri ile önce sağlık dedirten, bin bir çeşit baharatlarıyla lezzeti harmanlayan, sebze ve et doğrama yöntemleriyle de midede rahatsızlık uyandırmayan bu yemeklerle kendinizi bir anlığına bile olsa uzak doğuda hissettiriyor.

2003 yılında görkemli bir açılışla OASİS AVM’de hizmete giren “Chinese Inn Restaurant” Bodrum’da Çin yemeklerinin en çok tercih edilen temsilcisi olurken, Midtown AVM’ye şube açan “Chinese Inn Restaurant” menüsüne sushi’de ekleyerek, burada suhsi sevenlerin ilgi odağı oldu.

chinese-inn-oasis-midtown-(12)FARKLI BİR LEZZET “GEVRETİLMİŞ PEKİN ÖRDEĞİ”…

Bodrum’a Çin yemeklerini sevdiren, kronik alışkanlıkların kırılıp alternatif bir seçenek olmayı başaran Chinese Inn Restaurant’ın en çok beğenilen yemeği ise GEVRETİLMİŞ PEKİN ÖRDEĞİ. Geçmişi Çin saraylarına kadar uzanmakla birlikte, Çin mutfağının halen en seçkin yemeği Gevretilmiş Pekin Ördeği, Türkiye’de yetiştirilen Pekin cinsi ördeklerden yapılmaktadır.

Çeşitli baharatlar ve sebzelerle saatlerce piştikten sonra gevretilip, özel yufkası, erik veya hoisin sos ve çeşitli aperatifler ile servis ediliyor. İşinin ehli gerçek Çin’li aşçılarca hazırlanan pekin ördeğini aperatif olarak tadabileceğiniz gibi ana yemek olarak da sipariş edebilirsiniz. Taze sebzelerin ve pişirme esnasında kullanılan baharatların aromalarını her lokmasında alabileceğiniz gevretilmiş pekin ördeği, çıtır çıtır lezzetiyle damaklarınıza keyif verecek.

Açıldığı ilk günden itibaren kaliteyi uygun fiyata sunmanın mutluluğunu yaşayan Chinese Inn Restaurant haftanın yedi günü Hem Oasis AVM’de, hem de Midtown AVM’de hizmet veriyor.

Rezervasyon İçin:

OASİS AVM: 0252-317 11 16

MİDTOWN AVM: 0252-313 71 72

http://www.chineseinnrestaurant.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.