Bodrum Gündem

MAHMUT KAPTAN TABURCU OLDU

MAHMUT KAPTAN TABURCU OLDU
04.05.2015
0
A+
A-

mahmut kaptan manşet Accutane price Cheap metoclopramide Bodrum’da geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan ve Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan “Mahmut Kaptanın Yeri” adlı restoranın sahibi Mahmut Altunkaya, sabah saatlerinde taburcu edildi.

Bodrum Gündem Haber cheap albuterol

Geçirdiği trafik kazası sonrası beyin travması ile önce Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan, buradan tedavisinin devamı için ailesi tarafından Özel Bodrum Hastanesine nakledilen Mahmut Kaptan, önce yoğun bakım ünitesine alındı.

Yoğun bakım ünitesindeki tedavi sonrası kliniğe nakledilen Altunkaya hayati tehlikeyi atlattı ancak geçici hafıza kaybı yaşamaya başladı.

Mahmut Altunkaya’nın kızı Tuna, sosyal medya üzerinden babasının son sağlık durumuyla ilgili son bilgileri sevenleri ile paylaştı. “Mahmut Kaptanın” sabah saatlerinde hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

Hastanenin Beyin Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Burhan Polat, Altunkaya’nın hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Hastanın trafik kazası sonucu kafa travması geçirdiğini belirten Polat, şöyle konuştu:

“Beyinde küçük çatlaklar ve zedelenmeler vardı. Ama bir koma hali yoktu. Sadece zaman mekan gibi oryantasyonları tam değildi. Sonra giderek düzeldi durumu. Şimdi taburcu ettik ve bir hafta sonra kontrol amacıyla gelecek. Hafıza kaybı tam olarak düzelmedi ancak aylar sonra düzelebilir. 3 günde 5 günde düzelir diyemeyiz ama büyük ihtimalle kalıcı bir hasarın olmayacağını düşünüyorum” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.