Bodrum Gündem

NAYİL KABAK VEFAAT ETTİ “Sevgiler Hiç Eksilmesin”

04.05.2015
0
A+
A-

buy premarin get Naltrexone buy valacyclovir nayil abakFotoğraf sanatçısı Nayil Kabak, geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Doğa, yerel kültürler, fotoğraf dostu, iyi işlerin destekçisi, Bodrum’un sevilen yüzü olarak tanınan Nayil Kabak’ı en iyi anlatan cümle kendisine ait olan “Sevgiler hiç eksilmesin” dir.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

7 Şubat 1953 Milas doğumlu fotoğraf sanatçısı Nayil Kabak, ipek böceğinin serüvenini ve Çomakdağlı kadınların yaşam öykülerini anlattığı fotoğrafları ile tanındı. Nayil Kabak,
4 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 sularında geçirdiği solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kabak, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yalıkavak Geriş’ten dostlarının hastanenin acilinde bekledikleri sevindirici haber ne yazık ki gelmedi. Nayil Kabak’ın ölüm haberini alan eşi Ayşe Kabak ile kızı Nazire Kabak, güçlükle teselli edildi.
Bugüne dek özellikle Milas yöresini anlatan sanatsal fotoğrafları ve temalı sergileriyle tanınan Kabak, evli ve biri kız, diğeri erkek iki evlat babasıydı.
Nayil Kabak’ın cenazesi, yarın (5 Mayıs Salı) Geriş Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Bodrum Gündem Gazetesi olarak Nayil Kabak’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.