Bodrum Gündem

CHP BODRUM MAZI’DA…

CHP BODRUM MAZI’DA…
06.05.2015
0
A+
A-
Buy Brand Viagra chp-bodrum-mazıCHP’nin 7 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında kahve toplantılarının son adresi Mazı Mahallesi oldu. Geçmiş dönem başkanlarından Dr.Kerim Cangır sağlık alanında yapılacak olan somut projeleri anlattı.
Bodrum Gündem Haber buy Nolvadex
Yukarı Mazı ve Aşağı Mazı da, gerçekleştirilen kahve toplantılarına CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Mehmet Özalın, Güneri Günaydın, Niyazi Atare, Mehmet Melengeç, Ali Öztürk, Ali Demiröz, İlçe Örgütü geçmiş dönem başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, İsmail Sever, Gençlik Kolları Geçmiş Dönem Başkanı Tufan Erkan Yakar, partililer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, Mazı Mahallesi halkına yaptığı konuşmasında, belediye başkanlığı ve ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdiklerini ve bu süreçte Mazı mahallesi halkından büyük bir destek gördüklerini ifade ederek, Mazılıların partilerine olan desteklerinin genel seçimde de devam edeceğine inandıklarını söyledi.Seymen; “Bu dönem Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ve ekibinin hazırladığı ülke gerçeklerine dokunan, herkesi kucaklayan tüm sorunlara çözüm üreten bir programla yola çıktık. Artık 13 yıldır yıpranmış bir hükümet ile karşı karşıyayız. Bunları değiştirme zamanı geldi, geçiyor. Çünkü bu iktidar normal yönetim anlayışından çıkmış, başkanlık sistemini isteyen, her şeyi idare etmeye çalışan, hukuku yok sayan bir anlayış içinde olan hükümet olduğunu görmekteyiz. Önce 400 milletvekili dediler, sonra 335’e indiler, şimdide koalisyonla Türkiye yönetilmez diyorlar, azınlık hükümeti kurup dışarıdan destekleyeceğiz diyorlar. Demek ki artık bunların sonu geldi” dedi.
SANDIK BAŞINDA SİLAHLI ADAMLAR DOLAŞIRSA…
CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen’in ardından konuşan Bodrum İlçe Örgütü Eski Başkanı Hüseyin Anıl seçim güvenliği ve adaleti diye bir şeyin olduğunu belirterek, şunları kaydetti; “Seçim yerlerinde 4-5 tane, sağ yada sol partiden silahlarla adamlar dolaşırsa, sandığın başında silahla gözünün içine bakarsa adalet ve güvenlik olmaz. O adamın istediği yere oyunuzu atarsınız. Seçimin güvenliği dediğimiz şey çok önemli. Aklın ve vicdanın güvenlik içinde olduğu zaman oyunu istediğin yere verebilirsin. Bu Ak Sarayda oturan padişah bozuntusu, nerdeyse padişahlığa seçildiği günden buyana 400 tane milletvekili istiyor, padişahlık (Başkanlık sistemi) istiyorum diye durmadan bağırıyor. Kimin lehine bağırıyor, AKP’nin lehine. Demirel’i, Özal’ı, Ahmet Nejdet Sezer’i kürsüye çıkıp da miting yaptığını görmedik. Kısaca seçim güvenliği ve adaletini ihlal ediyor”
Son olarak konuşan ve parti programı içinde yer alan sağlık sorunlarından ve CHP’nin iktidarında getireceği düzenlemelerden bahseden Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanı Dr. Kerim Cangır, “Sağlık hizmetlerinden yaralanmak için yurttaşlardan alınan katılım payı, ilave ücret ve ödemeleri kaldıracaklarını, her annenin ihtiyacı olan vitaminleri ücretsiz olarak sağlayacaklarını, hastane ve doktor randevu telefonlarını ücretsiz yapacaklarını” söyledi.

purchase Lamisil online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.