Bodrum Gündem

BODRUM’DA BOZUK ASANSÖRE SAHİP ÇIKAN YOK…

07.05.2015
0
A+
A-

????????????????????????????????????

Kıbrıs Şehitleri Caddesi OASİS Alışveriş Merkezi önünde bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan üstgeçitteki asansörün 6 aydır bozuk olması nedeniyle özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlar zor anlar yaşıyor.
Mehmet Can Meral/Bodrum Gündem Haber
Asansörün bozuk olması nedeniyle başta engelliler ve yaşlılar zor anlar yaşarken, bebek arabaları olanlar, elinde ağır yükü olan vatandaşlarda ya merdivenleri kullanarak üstgeçitten geçiyor ya da hayatlarını tehlikeye atarak caddeden geçiyorlar.
Mustafa Dalaman isimli bir vatandaşta asansörün 6 aydır bozuk olduğunu belirterek “Buradan inenler bana söylüyor, yaşlılar olsun, sakat insanlar olsun. Yani turistlere bile rezil oluyoruz” dedi.
Asansörün kapısında bulunan asansör firmasının telefonu arandığında çıkan yetkili Miray Uğuroğlu ise, belediye ile sözleşmelerinin olmadığı için asansörü kontrol edemediklerini belirterek, asansörün kontrolünün karayolları tarafından Bodrum Belediyesine devredildiğini de belirterek;  buy Accutane “Geçmişte bakım yapıyorduk. Daha doğrusu geçen yıl bir servis istenmişti, sürekli bakıma gelinmiyor zaten oraya. Bir servis istenmişti o servisi de vermiştik biz oraya arızalı olduğundan. Ondan sonra bir bakım olacağı söylendi, tekrar olmadı ve sözleşmede olmadığı için artık gelmiyoruz” order methotrexate dedi.
Diğer yandan yine aynı bölgede yaşanan bir kaza nedeniyle kırılan orta refüjdeki korumaların kırılmasından faydalanan öğrenciler ve vatandaşlar yaklaşık 30 metre uzaklıktaki üst ve yaya geçitlerini kullanmayarak buradan geçiyor. Zaman zaman yaralanmalı, hatta bazen ölümlü kazaların meydana geldiği bölgede, öğrencilerin ve vatandaşların bu davranışı da kazalara davetiye çıkarıyor.

Retin-A to sale

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.