Bodrum Gündem

METRO GROSSMARKET 25. YILINI KUTLUYOR…

07.05.2015
0
A+
A-
buy esomeprazole metro horeka (25)Türkiye’de kuruluşunun 25. Yılı sebebi ile çeşitli etkinlikler düzenleyen Metro Toptancı Market, Bodrum mağazasında HORECA Festivali düzenledi. Festivale katılan 17 kurum, mağaza içinde kurdukları stantlarla ürünlerini tüketicilere birebir tanıtma şansı yakaladı.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
Mağaza içinde kurulan 17 stantta gıdadan temizlik malzemesine ve beyaz eşyaya kadar birçok ürün yer aldı. “Siz ve Merto Birlikte 25 Yıl” sloganıyla düzenlenen festivalin açılış konuşmasını Metro Toptancı Market Bodrum mağaza müdürü Orbey Denizoğlu yaptı.
Orbey Denizoğlu, mağazalarında satılan ürünlerin büyük oranda yerel üreticilerden aldıklarını dile getirdiği konuşmasında; “Mağazalarımızda satılan ürünlerin yüzde 97’si Türkiye’de üretiliyor. Ülkemizin dört bir yanındaki yerli tohumları ve coğrafi işaretli ürünleri koruyor, gelecek kuşaklara aktarılmasına hizmet ediyoruz. Bu ürünlere ayrıca ticari değer kazandırıyoruz. Bugün Metro raflarında Finike portakalından Taşköprü sarımsağına, Kars kaşarından Antep fıstığına kadar tam 52 adet coğrafi işaretli ürünü müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ayrıca ülkemizin bu özel lezzetlerini 10 ayrı ülkedeki Metro mağazalarının raflarına taşıyoruz” dedi.
Gelinen noktada raflarda satışı devam eden coğrafi işaretli ürünlerle ilgili kamuoyunda önemli bir hassasiyet oluşturduklarına dikkat çeken Bodrum mağaza müdürü Orbey Denizoğlu konuşmasına şöyle devam etti;
“Bu ürünlerimizin gördüğü ilgi de kanıtlıyor ki toplum olarak yerel değerlere karşı farkındalığımız artıyor. HORECA Festivali ile size hem bu ürünleri tanıtmayı, hem de mutfaklarınızda bu ürünlerin daha fazla yer alması için sizlerin fikirlerini almayı amaçlıyoruz. Çünkü bu ürünlere ancak elbirliğiyle sahip çıkabiliriz. Ayrıca sizler için bugüne özel kampanyalar ve özel teklifler de hazırladık”
Festivale katılan isimlerden biri olan Metro Grossmarket Ege Bölge Müdürü Richard Bechem, dünya genelinde bu tür 600 adet mağazaları olduğunu dile getirdiği konuşmasında; Vermox without prescription “Sizin düşünceleriniz, istekleriniz, taleplerinizi bizim için çok önemli. Biz sizden hergün öğreniyoruz. Aynı zamanda sizin profesyonel hayatınız için bizden fikir alış verişi yapabilirsiniz” dedi.
Tadım stantlarının büyük ilgi gördüğü HORECA Festivalinde dünyanın şef olimpiyatı kabul edilen Bocuse d’Or Şeflerinden Volkan Karataş’ın hazırladığı beş çeşit yemek de katılımcılara tattırıldı. Ayrıca yapılan bilgi yarışmasında soruları bilen 5 yarışmacıya fincan seti hediye edildi.

purchase Indocin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.