Bodrum Gündem

SAĞLIK VAKFININ MOZAİK SERGİSİNİ VALİ ÇİÇEK AÇTI

07.05.2015
0
A+
A-

IMG_3582Bodrum Sağlık Vakfı’nda eğitim gören engelli çocuklarının anneleri ile birlikte hazırladıkları mozaik çalışmaları “Yaza Merhaba” sergisi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

treating acne Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Viagra Gold online Order Clonidine Online

Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek’le birlikte yaptığı sergi açılışında; Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve eşi Sevilay Gödekmerdan, ilçe emniyet müdür Can Candaş, Sağlık Vakfını temsilen gazeteci Can Pulak, Sinan Özer, Mazhar Vardar, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve ilçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs hazır bulundu.

Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri ve annelerinin hazırladıkları mozaik sergisini çok beğenen Muğla Valisi Amir Çiçek, yapılan çalışmalardan birini satın aldı. Sergi ile ilgili sorularımızı cevaplayan Sağlık Vakfı Halkla İlişkiler Müdürü Şafak Yaşar, 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde açık kalacak mozaik sergisi ile ilgili şunları söyledi; “Doğuş Holding sponsorluğunda, heykel sanatçısı Tulin Özdemir’in koçluğunda 4 aylık bir eğitimden geçen 11 öğrenci  ve 8 annenin birlikte hazırladıkları mozaik sergisi  6-7 Mayıs tarihlerinde her gün saat 20:00’e kadar gezilebilecek. Bodrum Sağlık Vakfı Mozaik Sergisi 8 Mayıs itibariyle BSV Oasis Seramik Mağazası’nda sergilenmeye devam edecektir. “

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Sağlık Vakfı öğrencileri ve anneleri ile tek tek ilgilenip fotoğraf çektirdikten sonra katılımcılara sertifikalarını verdiler. Ayrıca Vali Amir Çiçek Vakıf öğrencilerinden Vahdet Kurşun’un kendisinden daha önce istediği Fenerbahçe formasını da yetkililere teslim etti.

OASİS AVM’de bulunan Sağlık Vakfına gelir getirmek amacı ile açılmış olan 2. El Eşya Mağazası ile BSV Oasis Seramik Mağazası’nı da gezen Hülya Çiçek ve Sevilay Gödekmerdan, her iki mağazayı da çok beğendiklerini söylediler. Muğla Valisinin eşi Hülya Çiçek, Muğla’dan da mağazaya destek vereceklerini söyledi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.