Bodrum Gündem

GÜMRÜK ALANLARINDA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

08.05.2015
0
A+
A-

unnamed order diflucan CHP Bodrum Örgütü Bodrum Limanı Gümrük Alanında kurulan ve Oy verme İşleminin gerçekleştiği sandığı gezerek tüm partilere başarılar diledi.

Bodrum Gündem Haber esomeprazole price

  1. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı.
  2. order misoprostol

Kurulan Gümrük sandıklarda, başkan ve biri kamu görevlisi, üçü siyasi parti temsilcisi üyelerden oluşan sandık kurulu görev yapıyor. Buna göre, Bodrum Limanı Gümrük Alanında da kurulan sandıkta, buradan deniz yoluyla Bodrum’a giriş yapan vatandaşlar oylarını kullanabilecek.

Bu anlamda CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve İlçe Seçim Kurulu Gümrüklerden Sorumlu CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Mustafa Cengiz Uyar ile birlikte Bodrum Limanı Gümrük Alanında kurulan sandıkta görev yapan sandık başkanı, bir kamu görevlisi ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret etti.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı konuşmada,”2015 Milletvekili Genel seçimi bugün gümrüklerde oy verilmesi işlemiyle başladı. Bugünde Bodrum Gümrük Alanında sandık kuruldu. Sandık görevlileri arkadaşları ziyarete ve hayırlı olsun demeye geldik. Bodrum’da gümrük alanı dahil 325 sandığımız var. 7 Haziran tarihinde geri kalan 324 sandığımızda oy kullanma işlemi başlayacak. Burada da 3 siyasi parti temsilcisi arkadaşımız ve sandık kurulu başkanı ile görevli arkadaşımız var. Türkiye’mize hayırlı olsun diyorum. Bu seçimler Türk demokrasisi adına önemlidir. Tabi ki dileğimiz bütün partilerin başarılı olması, ama öncelikle kendi partimin başarılı olması ve iktidara gelmesidir” dedi.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.