Bodrum Gündem

MUSKİ ‘SU YARIŞMASI’ SONA ERDİ

MUSKİ ‘SU YARIŞMASI’ SONA ERDİ
08.05.2015
0
A+
A-

Mu treatment with Viagra Cheap Lamisil su ayrışması manşetğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (MUSKİ), “Suyun Yaşantımızdaki Yeri, Önemi, Korunması ve Tasarruflu Kullanılması” konulu düzenlediği Şiir, Resim ve Sloganlı Afiş yarışması sona erdi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (MUSKİ), 22 Mart ‘Dünya Su Günü’ etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Su yarışması’ sona erdi. Temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir kaynakların korunması, çoğaltılması ve suyun korunması için çocukların bilinçlendirilmesi amacıyla başlatılan yarışmaya, il genelinden yoğun katılım oldu.

MUSKİ tarafından Muğla genelinde tüm ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında düzenlenen “Suyun Yaşantımızdaki Yeri, Önemi, Korunması ve Tasarruflu Kullanılması” konulu Şiir, Resim ve Sloganlı Afiş yarışmasında, öğrencilerin bir birinden farklı düşünceleri eserlere yansıdı. Öğrenciler kategorilerine göre, suya olan sevgililerini ve suyun önemini eserlerinde anlatırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan jüri tarafından, dereceye giren eserleri seçmeye başladı.

Yarışmaya ilkokul öğrencileri resim dalında, ortaokul öğrencileri şiir dalında, ortaöğretim öğrencileri de sloganlı afiş dalında katılırken konuyla ilgili açıklamada bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, emeği geçen bütün öğrencileri kutladı. Yarışmalarda önemli olan dereceye girmek olmadığına dikkat çeken Gürün, “ Premarin Her yarışma bir deneyimdir. Yarışmaya katılan öğrencilerimizde bu deneyimi yaşadılar. İleride yapılacak olan yarışmalarda kendilerine olan öz güvenleri ve bakış açıları değişecektir. Bu yarışmaya emek veren tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Dereceye giren eserler jüri seçimlerinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyleyen MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Geleceğimiz gençlerimizin elinde. Kuraklığın önlenmesi ve su kaynaklarımız gençlerimizin bilinçlenmesiyle korunacaktır. Dünyanın kuraklaşmaması için gençlerimize yönelik yaptığımız su yarışmamızda gençlerimizin suya verdiği önemi de hissettik. Ayrıca Muğla’nın gençleri sayesinde MUSKİ kendi sloganını bulmuş olacak” şeklinde konuştu.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.