Bodrum Gündem

“GÜL BAHÇEME GELİN” SERGİSİNİN GELİRİ SAĞLIK VAKFI’NIN ENGELLİ ÇOCUKLARINA…

09.05.2015
0
A+
A-

price of Asacol GÜL BAHÇEME GELİN SERGİSİ LVZZ (17)Bodrum Sağlık Vakfı Gönüllülerinden Beyza Özer’in, Bodrum Sağlık Vakfı yararına bu yıl ikincisini düzenlediği ve gelirini vakıf çocuklarına bağışladığı “Gül Bahçeme Gelin” isimli sergisi büyük beğeni topladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Propranolol

Beyza Özer’in bu yıl ikincisini düzenlediği el emeği ürünlerinin yer aldığı sergisi, oğlu Sinan Özer ve kızı Ayşe Leyla Özer’in sahibi olduğu LVZZ Otelde düzenledi.

Geçtiğimiz aylarda eşi Mithat Özer’i kaybeden Beyza Özer, geleneğini bozmadı ve yıllardır yaptığı gibi bütün kış boyunca vakıf çocukları yararına açacağı el sanatları sergisi için hazırlandı. Sergi ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Özer şunları söyledi “Bu ikinci sergim. 2013’te de bir sergi yaptım. Bodrum Sağlık Vakfı için yapıyorum. Gelirini tümüyle oraya aktarıyorum. Kendi başıma bir buçuk senede hazırladım ürünleri. Yaklaşık 300 parçaya yakın ürün var. Bunların sadece 50 tanesi yastık. Atık malzemelerden de su şişelerinin altını kesip üstünü meyve tabağı, ekmek tabağı şekline getirdim” Valtrex buy online

Sergide Bodrum Sağlık Vakfı adına yönetim kurulu üyesi gazeteci Can Pulak, Beyza Özer’e vakfa verdiği destekten dolayı engelli öğrenciler tarafından hazırlanan seramik tablo hediye etti. “Gül Bahçeme Gelin” sergisi 11 Mayıs’a kadar açık kalacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.