Bodrum Gündem

İLKOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASININ GALİBİ ÇİFTLİK MUSTAFA YAZICI İLKOKULU OLDU

13.05.2015
0
A+
A-

3 Dapoxetine on line Bodrum’da ilkokullar arasında düzenlenen bilgi yarışmasını Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu kazandı.

Bodrum Gündem Haber buy strattera purchase Lamisil online

Konacık Mahallesinde bulunan Bodrum Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen final yarışmasına 8 okuldan 24 öğrenci katılırken, yarışan öğrencilere salonu dolduran arkadaşları ve öğretmenleri destek verdi.

Final yarışmasında; Bodrum Özel Marmara İlkokulu, Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu, Zeyyat Mandalinci İlkokulu, Pınarlıbelen Nilgün Doktor Kerim Cangır İlkokulu, Hüseyin Boyacı İlkokulu ve Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu öğrencileri birbirleriyle yarıştı.

Yarışma sonunda birinci Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu, ikinci Pınarlıbelen Nilgün Doktor Kerim Cangır İlkokulu, üçüncü ise Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu oldu.

Yarışmayı izleyen Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, finali gerçekleştirilen bilgi yarışması hakkında şunları söyledi; 2014-2015 Eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaşırken çocuklarımızla, bütün okullarımızla birlikte hem eğlenme, hem de öğrenme amaçlı bilgi yarışması düzenledik. Bir aydır çalışıyorduk ön elemelerimiz bitti, bugünde final yarışmamız var. Bizim buradaki amacımız bilgiyi ölçmekten ziyade çocuklarımız arasındaki kaynaşmayı sağlamak, birlikte hareket etme bilincini geliştirmek, grup halinde hareket edebilmeyi de pekiştirmek istiyoruz. Aynı zamanda çocuklarımız hayatın içinde olan kazanmayı, kaybetmeyi, kurallara uymayı da öğrenecekler. Gayet çok güzel bir yarışma oluyor. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Bilgi yarışması sonunda, yarışmada birinci olan öğrencilere tablet bilgisayarlar verilirken, dereceye giren okul öğrencilerine başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.