Bodrum Gündem

“SAĞLIKLI YAŞAM BULUŞMALARI” ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR…

“SAĞLIKLI YAŞAM BULUŞMALARI” ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR…
13.05.2015
0
A+
A-

sağlıklı-yaşam-buluşmaları-roma-medSAĞLIKLI YAŞAM BULUŞMALARI ETKİNLİĞİNDE “KOLESTEROL DOST MU, DÜŞMAN MI”, “ŞEKER DOST MU DÜŞMAN MI? KONUŞULACAK… cheap Fluconazole

Bodrum Gündem Haber

Roma-Med’in hekimleri tarafından halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen “Sağlıklı yaşam buluşmaları” başlıyor. Geçtiğimiz yıl Bitez Kavşağı’nda hizmete giren ve iyi sağlık hizmetini, uygun fiyatlarla sunmayı felsefe edinen hekimlerin ortaklığıyla kurulan, Roma-Med Tıp Merkezi, halka açık ve ücretsiz “Sağlıklı Yaşam Buluşmaları” adlı bir etkinlik düzenliyor. Roma-Med’in uzman hekimleri tarafından sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlatılırken, katılımcıların sorularını da yanıtlayacaklar.

Sağlıklı Yaşam Buluşmaları’nın ilki, 16 Mayıs Cumartesi günü 11:00-13:00 saatleri arasında Bodrum-Milas yolu 18.km.de bulunan Gülbahçe Otelde gerçekleştirilecek. Etkinliğe ulaşım için saat 10:00 Myndos (Oasis) Kavşağı Durağı’ndan servis kaldırılacağı bilgisi verilirken, ilk buluşmada Romatoloji Uzmanı Dr. Tuğrul Mert Kıvanç, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fikret Mert Acar ve Dahiliye Uzmanı Dr. Türkan Er, buy Accutane buy Aciclovir “Kolesterol dost mu, düşman mı”, “Şeker dost mu düşman mı?” sorularını cevaplayacak; en yaygın sağlık sorunlarından biri olan Bel Ağrısı da mercek altına alınacak.

Roma-Med Tıp Merkezi yöneticileri, sağlıktaki en efektif ve ekonomik yaklaşımın, “Tecrübeler ışığında, hastalanmadan alınacak önlemlerle, bu değerli varlığımızı korumak” olduğunu vurguluyorlar. Bu nedenle Bodrum’da yaşayan herkesi “Sağlıksa Eğer, Konuşmaya Değer” sloganıyla bu ücretsiz etkinliğe davet ediyorlar.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan Sağlıklı Yaşam Buluşmalarının sponsorluğunu Gülbahçe Otel ve Kılıç Deniz Ürünleri’nin üstlenirken, Gülbahçe Otel’in doğa içerisindeki huzur veren atmosferinde gerçekleşecek bu etkinlikte, Kılıç Deniz Ürünleri’nin leziz ve sağlıklı ikramları katılımcılara sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.