Bodrum Gündem

GÜNEY KORE YEOSU BELEDİYE BAŞKANI EKİBİ İLE BODRUM’DA…

14.05.2015
0
A+
A-

güney koreli heyet bodrumda (7)GÜNEY KORE’DEN GELEN DÜNYANIN EN GÜZEL KOYLARI BİRLİĞİ ÜYESİ EKİP BODRUM’DA MİSAFİR EDİLİYOR… Brand Viagra without prescription

Online Xenical buy cheap Proscar Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği üyesi olan Kore’den gelen Yeosu Belediye Başkanı Cheol Heyeon’un da içinde yer aldığı 12 kişilik ekip, Bodrum’a 5 günlük bir ziyaret gerçekleştirecek. Güney Kore’den gelen ekibin Kos ve Patmos’a da bir günlük bir ziyaret programı da var.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür tarafından konuk edilen Güney Kore ekibi, Seçkin Konaklar’da bir basın toplantısı düzenlediler. 12 kişilik bir heyet olarak Bodrum’a gelen Güney Kore ekibinin başında yer alan Yeosu Belediye Başkanı Cheol Heyeon Bodrum’a geliş nedenlerini anlatan bir konuşma yaparak Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür’e teşekkür etti.

güney koreli heyet bodrumda (1)Daha sonra söz alan Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür şöyle konuştu;

“Dünyanın En Güzel Koyları Birliği merkezi Fransa’da. 39 tane dünyanın çeşitli yerlerinden üyesi olan dünya çapında bir organizasyon. Bu organizasyona bir Tür olarak 2,5 yıldan bu yana başkanlık yapıyorum. Dünyanın En Güzel Koyları Birliği her yıl bir dünya kongresi yapar. 10.kongresini de geçtiğimiz yılın Ekim ayında Güney Kore’nin Yeosu kentinde yaptık. Sayın Belediye Başkanımız muhteşem bir organizasyon ile bizi orada ağırladı. Gerçekten çok onur duyduk onurlandık. Biliyorsunuz bu iki ülkenin uzun bir süredir yakın ilişkileri var. Onlar bizi çok seviyor, bizde onları çok seviyoruz. Bizim amaçlarımızdan biri, dünyada ki bütün koyların üyelerini bir araya getirip tecrübelerimizi paylaşmak. Çünkü bu koyların her biri farklı özelliklere sahip koylar.”

Dünyada turizm anlayışının değiştiğini dile getiren Galip Gür insanların artık farklı şeyler görmek istediklerini, bu nedenle koylar bu farklılığı yaratan destinasyonlar olduğunu ifade etti.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür Bodrum’a özgü bir marka haline gelen camdan yapılmış bir Dalyancı ürününü hediye ederken, Yeosu Belediye Başkanı Cheol Heyeon’da Galip Gür’e Kore’ye özgü bir parfüm ve yine Kore’de imal edilmiş çatal kaşık takımı hediye etti. Yeosu Belediye Meclis üyesi Suk Kuyo ise porselen bir çay takımı ile vazo hediye etti.

Kore’den gelen ekip hep birlikte gazetecilere poz vererek kendilerine özgü bir şekilde selam verdiler.

Kore ekibi BodrumKaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etmelerinin ardından Bodrum’daki gezi programlarına devam edecekler. Dünyanın En Güzel Koyları Birliği üyesi olan Kore’den gelen Yeosu Belediye Başkanı Cheol Heyeon’un da içinde yer aldığı 12 kişilik ekibe, Cuma günü Patmos Belediye Başkanı Grigoris Stoikos akşam yemeği verirken, Cumartesi günüde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Trafo’da akşam yemeğinde misafir edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.