Bodrum Gündem

MARKETTEN BİBERON ve ŞAMPUAN ÇALDILAR…

14.05.2015
0
A+
A-
bodrum market biberon hırsızlığı (5)GÜVENLİK KAMERALARINA ALDIRIŞ ETMEDİLER!..Gümbet-Cevat Şakir Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerine müşteri gibi gelen iki kişi, onlarca kamerayı umursamadan hırsızlık yaptı.
buy Accutane online Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem Levitra online
Gümbet-Cevat Şakir Mahallesinde faaliyet gösteren Derya Market isimli işletmeye gündüz vakti gelen iki kişiden biri tezgahtarı oyalarken diğeri ise biberon, şampuan ve bir takım market ürünlerini tişörtünün içine saklıyor. Olayın yaşandığı anlar ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi.
20 adet güvenlik kamerası tarafından gözetlenen iş yerinde hırsızlık yapılmasını şaşkınlıkla karşılayan işyeri sahibi Nergül Kotan o anları şu sözlerle anlattı; “İki kişi girdi içeriye reyona doğru geldiler. Burada durarak biberona baktılar. Daha sonra cebine koydular kutusunu da yoğurt dolabına koydular gittiler. Kamera olduğu halde yapıyorlar. Şampuan falan da almışlar daha ne aldılar çıkaramadık” dedi.
Şahısların bir süre içeride dolaştıktan sonra marketteki bir reyondan biberon alarak, yoğurtların bulunduğu dolaba doğru ilerleyişi ve burada kutusundan çıkardığı biberonu tişörtünün içine koyarak marketten çıkışı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

order Baclofen

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.