Bodrum Gündem

MOĞOLLAR KURULUŞUNUN 45. YILINI BODRUM’DA KUTLADI…

14.05.2015
0
A+
A-
45. YILI MANDALİN’DE KUTLADILAR- (4)Türkiye’de rock müzik tarihinin en önemli gruplarından biri olan Moğollar, Bodrum’da keyifli bir konser verdi.
Cialis Soft online buy Promethasin Topamax 100 mg Bodrum Gündem Haber
Anadolu Folk Müziğini Rock tarzında yorumlayan Moğollar, Bodrum Yarımadasında yaşayan dinleyicilerine Mandalin’de unutulmaz bir konser gecesi yaşattı. Grup üyeleri ve efsane sanatçı Cahit Berkay’ın sahne performansı katılımcılar tarafından heyecan ve beğeniyle izlendi.
45 yıllık efsane Moğollar grubu, konserde Türk müzik tarihinin unutulmaz isimleri Cem Karaca ve Barış Manço’yu da şarkılarıyla anarak iki usta sanatçıdan şarkılar seslendirdi. Anadolu pop olarak isimlendirdikleri müzik tarzıyla ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarıya imza atan grubun verdiği konseri, genç ve orta yaşlı bir çok dinleyici izledi.
Yaklaşık iki saat süren konserde grup üyeleri; Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca, Kemal Küçükbakkal ve usta sanatçı Cahit Berkay’ın sahne performansı dinleyenler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Konsere “Ağrı Dağı Efsanesi ” parçasıyla başlayan grup, Türk sinemasında pek çok filmin müziğine imza atan Cahit Berkay’a ait; “Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Devlerin Aşkı”, “Dila Hanım” gibi efsane filmlerin müziklerini de seslendirdi.
Moğollar grubunun elimize doğdu dediği Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın babasına ait “Bir gün belki hayatta” parçasını söylerken duygulandığı gözlendi.
Moğollar; “Geri sar”, “Çaya kaç şeker”, “Ala geyik destanı”, “Dağlar dağlar”, “Hudey hudey”, “Kâhya Yahya”, “Ben bir ceviz ağacıyım”, “Garide gari”, “Mahpus belasına gardaş”, “Habudiyar” ve “Bişey Yapmalı” gibi eserleri dinleyenlerle birlikte seslendirerek Mandalin Bar’a gelenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.