Bodrum Gündem

CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ, DERT DİNLEYİP, ÇÖZÜM ÜRETİYOR…

15.05.2015
0
A+
A-

chp bodrum seçim çalışmaları devam ediyor (6)CHP Bodrum İlçe Örgütü STK’lar ve Sağlık Kuruluşlarını ziyaret etti. Bodrum’da hizmet veren bu kurumları tek tek gezerek selamlayan CHP Bodrum İlçe Örgütümüze STK’lar ve sağlık kuruluşu çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Bodrum Gündem Haber

Ziyaretlere CHP Muğla Milletvekili ve 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir başta olmak üzere CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Bodrum ilçe Örgütü Eski Başkanı Dr. Kerim Cangır, Ön Seçim Öncesi Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Ören Eski Belediye Başkanı Kazım Turan ve partililer katıldı.

CHP Muğla Milletvekili ve 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen eşliğinde sırasıyla Bodrum kent Konseyi, Bodrum Belediye Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇYDD, Bodrum Denizciler Derneği, Bodrum Devlet Hastanesi, Diş Sağlığı Polikliniği, Özel Acı Badem Hastanesi, 1,2,3 No’lu Bodrum’da hizmet veren Sağlık Ocakları, Vital Med, Özel İnter Tıp Merkezi, Roma Med Tıp Merkezi, ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için oy istediklerini ve 8 Haziran sabahı iktidar olma arzusuyla yola çıktıklarını kaydetti.

Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ziyaretlerde STK’lar ve Sağlık Kuruluşlarında görev yapan yetkili ve hizmetliler ile orada bulunan vatandaşlar, CHP´nin iktidara gelmesi için destekleyeceklerini, projelerinin halka yönelik projeler olduğunu söyledi.

STK’ların ve hizmet sektörlerinin her zaman yanında olduklarını ve desteklerinin her daim süreceğini belirten CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen buy Plan B online Nolvadex online ,”H Furosemide online er zaman halkın içinde olacağız, dertlerini, sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.