Bodrum Gündem

EMEL SAYIN HASTANELİK OLDU…

EMEL SAYIN HASTANELİK OLDU…
15.05.2015
0
A+
A-
emel-sayın-hastanelik-oldu-(3)Ünlü sanatçı Emel Sayın, tatil için geldiği Bodrum’da, başını plaj şemsiyesine çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.
Bodrum Gündem Haber
Edinilen bilgiye göre, iki günlüğüne Bodrum’a tatile gelen ünlü sanatçı Sayın, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’daki bir kafeye oturdu. Sayın, kafeden kalkmak istediği sırada başını plaj şemsiyesine çarparak yaralandı.
Arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırılan Sayın’ın yapılan tetkiklerinde herhangi bir soruna rastlanmadı. Sayın’ın doktoru Özel Bodrum Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sayın’ın beyin travması şikayetiyle hastaneye getirildiğini söyledi.
Yapılan tetkiklerde herhangi bir soruna rastlamadıklarını anlatan Servet, buy Aciclovir online “Tomografisini çektik, çok şükür kanaması yok. Gerekli tedavi ve tetkikleri yapıldı şimdi de taburcu ediyoruz” dedi.
Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emel Sayın, kafeden kalktığı sırada başını şemsiyeye sert bir şekilde çarptığını ve kontrol amacıyla hastaneye geldiklerini söyledi.
Emel Sayın, gerekli tetkiklerinin yapıldığını ve herhangi birşey çıkmadığını anlatarak, order Orlistat “Allah’a çok şükür iyiyim. Görünmez kaza oldu” diye konuştu.

buy Mebendazole

emel-sayın-hastanelik-oldu-(1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.