Bodrum Gündem

ÖZEL GÜVENÇER & ÇİFTÇİ, KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ YENİ YERİNDE AÇILDI

16.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Açılışını Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ‘un birlikte yaptığı Özel Güvençer & Çiftçi, Kadın Sağlığı Tıp Merkezi Konacık’taki yeni yerinde faaliyete geçti.

buy Lithium Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Retin-A online

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Şermin Güvençer tarafından kurulan; Op.Dr. Çağlar Çiftçi’nin yanı sıra çocuk ve cildiye branşlarında hekimlerin de olacağı 4 poliklinikte toplam 7 personel görev yapacak.

Özel Güvençer & Çiftçi, Kadın Sağlığı Tıp Merkezi ‘nin açılışına Açılışını Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum’da çeşitli hastane ve kliniklerde görev yapan doktorlar, Şermin Güvençer ve Çağlar Çiftçi’nin hamile hastaları ile doğumlarını gerçekleştirdikleri aileler bebekleri ile katıldılar.

2001 yılından bu yana Bodrum’da hekimlik yaptığını ve yaklaşık üç bin bebek doğurttuğunu dile getiren Op. Dr. Şermin Güvençer , oldukça heyecanlı olduğunu belirttiği konuşmasına şöyle devam etti “Bir hayalimi gerçekleştirdim. Hayatımda en mutlu olduğum üç günden biri bu. Birisi evlendiğim, birisi kızımı doğurduğum ve birisi de bugün. Bu da bir çocuğum ve kocamın doğum gününde doğdu. Çok mutlu ve gururluyum. Kocaman bir aile olduğumuza seviniyorum Bodrum’da. Hastalarım kendi ailemden gibi ve ben de onlardan biriyim. Bizim kliniğimizi açtık aslında.

Yeni açılan klinikte yakın bir zamanda SGK’lı hastalara da hizmet vermeyi hedeflediklerini söyleyen kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op.Dr. Çağlar Çiftçi sözlerine şöyle devam etti “ order Colchicine online Bizim gibi her çalışanın hayalidir kendi yerine sahip olmak ve orada en kaliteli hizmeti verebilmek. Şermin Güvençer gibi hem mesleğinde deneyimli, hem insan olarak kaliteli biriyle bunu gerçekleştirdiğimiz için çok memnunum ve çok da iyi bir ortaklığımız var. Halkımıza da iyi bir hizmet verebileceğimizi umuyorum. Yakında SGK anlaşmasıyla belki daha geniş kitlelere uygun fiyatlarla hizmet vereceğiz. Bunun da planını yapıyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz kliniğimize. “

480 metrekarelik Özel Güvençer & Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezinde emzirme ve gebe odası, anne baba eğitim salonu, doğal doğum odası ve laboratuvar yer alıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Hasta dedi ki:

    Hizmet anlayışları kötü, meslek ilkelerinden habersiz tamamen maddi kaygılarla hareket eden bir kurum. Çalışma saatlerine uymuyorlar. Ne başındaki doktorda ne de personelinde nezaket var.