Bodrum Gündem

8.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİNDE ENGELLER KALDIRILDI…

18.05.2015
0
A+
A-

ucurtma-festivali-(2)8.Bodrum Uçurtma Festivali “Engelleri Gökyüzünde Kaldıralım” sloganıyla gerçekleşti. Etkinliğe destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bugün burada sevginin engel tanımadığına şahit oluyoruz. Böylesine bir sevginin olduğu yerde ise hiç bir engel kalmaz.” dedi. Başkan Kocadon’un uçurtma uçurması ve Muğla Milletvekili, Bodrum Kaymakamı ile birlikte I Love You Bodrum yazan çerçevenin arkasında fotoğraf çektirmesi oldukça ilgi çekti.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediyesinin destekleriyle bu yıl sekizincisi düzenlenen Bodrum Uçurtma Festivali, Bodrum Değirmenler Mevkii’nde yapıldı. Festivale Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Muğla Milletvekili Adayları, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkoyunları, dans ve müzik dinletileri gibi gösterilerin yer aldığı festivale katılan aileler gün boyunca birbirinden renkli uçurtmaları uçurdu.  Festivalde ayrıca şehir dışından gelen uçurtma kulüplerinin uçurtmaları da festivale ayrı bir hava kattı.

BAŞKAN KOCADON: “SEVGİNİN OLDUĞU YERDE HİÇ BİR ENGEL KALMAZ” buy Lasix online

8.Bodrum Uçurtma Festivali için hazırlanan pastayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve vatandaşlarla beraber kesen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada; “Sayın kaymakamımız ve sayın milletvekilimiz ile bugün burada sevginin engel tanımadığına şahit oluyoruz. Böylesine bir sevginin olduğu yerde hiç bir engel kalmaz. Ve bu katılımı sağlayan herkese de Bodrum Belediye Başkanı olarak saygılarımı sunuyorum.  Ayrıca düzenlenen bu şenliğin uluslararası arenaya taşınmasının zamanının geldiğini de söylemek istiyorum.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir da yaptıkları konuşmalarda, bu tür sosyal etkinliklere destek olan Bodrum Belediyesine ve etkinlikte emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Pasta kesiminin ardından ise engelli araçlarının akülerini, Bodrum’un merkezinde şarj edebilecekleri istasyonların açılışı yapıldı. Akü şarj dolum istasyonunun açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Kocadon, buy Paxil “Bu şarj istasyonuyla beraber bu araçları kullanan arkadaşlarımız için engelsiz bir Bodrum yaratacağız. Şarj dolum istasyonu sayesinde Bodrum’u daha rahat ve huzurlu bir şekilde gezebilecekler.” buy azithromycin dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.