Bodrum Gündem

MEMUR-SEN “İDAM SEHPALARI DİRENİŞİ DURDURAMAZ” EYLEMİ YAPTI…

MEMUR-SEN “İDAM SEHPALARI DİRENİŞİ DURDURAMAZ” EYLEMİ YAPTI…
18.05.2015
0
A+
A-

buy Cytotec cheap muğlada-mursinin-idamına-karşıMısırda yaşanan 106 kişinin idam kararını protesto etmek için Memur-Sen Muğla Sınırsızlık Meydanında protesto ederek basın açıklaması yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Memur-Sen üyelerinin, “darbeci mahkemenin kararları hükümsüzdür, zalimler Mahkeme-i Kübra’da hesap verecek, Mursi’ye özgürlük mazlumlara adalet” İngilizce ve Türkçe yazılı pankart ve dövizleri ile katıldığı eylemde Memur-Sen Muğla Temsilcisi Hasan Demirtaş basın açıklaması yaptı.

Hasan Demirtaş yaptığı basın açıklamasının başında şu ifadeler yer alıyor;

Proscar online “Mazlumun dostu, zalimin düşmanı değerli kardeşlerim Katil Sisi’yi lanetlemek için buradayız. Darbeci mahkemelerin kararlarını protesto etmek için buradayız. Mursi ve mazlumlara sahip çıkmak için buradayız. Hafta sonu darbe hukuku Mursi, Bedii ve Karadavi’nin de aralarında bulunduğu 106 kişinin dosyasını, idam kararıyla ilgili görüş alınması için müftülüğe gönderdi. Yazıklar olsun. Mursi’ye ve Mısır halkına karşı veriline haksız, hukuksuz kararları ve alçakça saldırıları, despotizmi şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. İdam kararları Mısır’daki vahşetin tescilidir. Zulme sessiz kalmayıp meydanları terk etmeyerek, binlerce şehit vererek dünyada eşi benzerine az rastlanan örnek bir direnişe imza atanlar değil, darbeciler yargı önünde hesap vermelidir.”

Demirtaş konuşmasının devamda, haklı olanları cezaların susturulamayacağını vurgulayarak; “Gerçekleri darbeciler örtemez. Mısır halkının izzetli duruşunu ve iradesini cezalar teslim alamaz. İspat edilmiş tek suç bulunmazken milletin seçtikleri yargılanamaz, siyasi kararlarla özgür düşünce esir alınamaz, baskı, dayatma, idam sehpaları direnişi durduramaz. Kazanacağız. Zalimlere karşı iyiler kazanacak, siyonizmin tetikçisi darbeciler, onuruna sahip çıkanları diz çöktürmeyecek. Mısır’a Ortadoğu’ya özgürlük direnişle gelecek.” How to treat erectile dysfunctiГ®n Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.