Bodrum Gündem

MUHABİRİN OBJEKTİFİNDEN BODRUM…

18.05.2015
0
A+
A-
lowest prices for Plavix mehmet_can_meral_muhabirin_objektifinden_bodrum_2Bodrum’un Genç Gazetecilerinden Mehmet Can Meral’in”Muhabirin Objektifinden Bodrum” isimli ilk kişisel sergisi TRAFO-Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. buy Levitra
Bodrum Gündem Haber
Fotoğrafçılığı tutku haline getiren Mehmet Can Meral’in sergisi, 2011 yılından beri çektiği doğa ve haber fotoğraflarından oluşuyor.
Bodrum’un iş ve siyaset dünyasından birçok ismin bir araya geldiği serginin açılışına, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Seval Aktaş, Güneri Günaydın, Mehmet Özalın, Niyazi Atare, Mehmet Can Meral’in ailesi, gazeteci arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
Sergiyi ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Mehmet Can Meral’i tebrik etti. Fotoğrafları tek tek inceleyen Bodrum Belediye Başkanı, 2014 yerel seçimleri öncesinde çekilmiş olan bir fotoğrafını da çok beğendi. Başkan Mehmet Kocadon, gençlerin bu tür çalışmalarını gördüğünde çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Mehmet Can kardeşimizi tebrik ediyorum. Sergiye baktığımda; oldukça zor şartlar altında çekilmiş birçok fotoğraf olduğunu gördüm.” dedi.
Serginin açılışını CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Güneri Günaydın, Mehmet Özalın ve Meral’in gazeteci arkadaşları yaptı. Muhabir’in çektiği birbirinden güzel 50 fotoğrafı segiyi gezenler hayranlıkla inceledi. Mehmet Can Meral, misafirlerine yakaladığı karelerin öykülerini de anlattı.
Sergide meslektaşlarının sorularını cevaplayan Meral bu serginin ilk kişisel sergisi olduğu için çok heycanlı olduğunu ifade ederek “Son 4 yıl içerisinde çektiğim 50 eser sergimde yer alıyor. 2011 yılından bu yana değişik zaman ve mekanlarda çektiğim Bodrum manzaralarının olduğu ve haber esnasında çektiğim fotoğraflar ve doğa fotoğrafları var. Bodrum’un en yüksek tepesi olan yerden 690 metre yükseklikten çektiğim kareler var. Orada yaklaşık 3 gün çadırda kaldım. Sabah gün doğarken ve gün batımı fotoğraflarımda değişik ışıkları yakalamaya çalıştım. Bir de yıldırım fotoğraflarım var bu da benim için ayrı bir merak. Yıldırımlar, çalışmalarımda çok ayrı bir yere sahip. O sesleri duyduğum an hemen dışarıya koşuyorum” isotretinoin online dedi.
Sergideki fotoğraflardan birinde yer alan Bodrum AKUT Gönüllüsü Eray Yaşyerli ise şöyle konuştu: “Mehmet Can arkadaşımızın sergisine geldiğimde kendi fotoğrafımı gördüm. Değirmenler Mevkinde çıkan bir yangında ekip arkadaşlarımızla müdahale etmiştik. Sağ olsun Mehmet Can arkadaşımız çok güzel bir kare yakalamış ve buraya koymaya layık görmüş kendisine çok teşekkür ediyorum.”
Serginin ziyaretçileri arasında Dünyanın En Güzel Koyları Birliği üyesi olan Kore’nin Yeosu kentinin Belediye Başkanı Cheol Heyeon’un da içinde yer aldığı heyet de vardı. Yeosu kentinin Belediye Başkanı Cheol Heyeon sergideki eserleri çok beğendiğini ifade ederek, “Bodrum’un güzelliğinin farklı açılarından çekilmiş karelerle daha çok ortaya çıkıyor” dedi.
Mehmet Can Meral’in “Muhabirin Objektifinden Bodrum” sergisi 20 Mayıs tarihine kadar saat 10:00 – 19:00 arasında gezilebilecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.