Bodrum Gündem

TÜRKİYE SU JETİ VE FLYBOARD ŞAMPİYONASINDAN MANZARALAR…

18.05.2015
0
A+
A-

bodrum_jet_ski_yarışması (2)Bodrum’da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 1’inci ayak yarışları ödül töreni ile sona erdi.

Bodrum Gündem Haber where can i buy Plavix

Şampiyon sporcu Ali Komşusu, yarış sırasında arkasından gelen ve düşerek kaza geçiren sporcu Özkan Piro için durup kurtararak daha büyük bir kazayı önlerken centilmenliğini herkese gösterdi. Yarış hakem heyeti bu yaşanan centilmen davranış üzerine aynı yarışı tekrarladı.

Yarışlar sırasında AK Parti, CHP ve MHP Milletvekili adayları, ilçe Başkan ve yöneticileri de gelerek hem start verip hem de sporculara başarılar dilediler. CHP milletvekili Dr. Nurettin Demir yaptığı konuşması sırasında sporculara ve izleyicilerin 9 Mayıs Gençlik ve Spor haftasını kutladı.

Milli Sporcu Ali Komşusu’nun flayboard ile sov yaparken onuncu yıl marşı eşliğinde Türk Bayrağını açması üzerine, Kumbahçe Plajını dolduran yüzlerce kişi ayağa kalkarak alkışladı.

Biri bayanlar kategorisi olmak üzere 8 kategoride yapılan yarışlarda, milli sporcu Ali Komşusu 5 birincilik aldı. Bodrum’un Kumbahçe sahilinde 2 gün süren ve 3’ü kadın 30 sporcunun katıldığı yarışlar ödül töreni ile sona erdi. Bayanlarda Şenay Vasfiye Cankur’un birinci olduğu yarışlarda standart jet 0-110 beygirde Atakan Atmaca, 180 beygir ve üzerinde Kahraman Aktaş birinci olurken milli sporcu Ali Komşusu standart jet 111-179 beygir,  Freestyle, Pro Open, TMF Kupası ve Flyboard’da birinci oldu.   Kategorilerinden ilk üçe girenleri ödülleri Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, TMF As Başkanı Hamit Dizman, Belediye Meclis üyesi Mehmet Melengeç, Ticaret Odası Meclis Üyesi Zeyyat Aybey, Su Sporları Derneği Yöneticisi Arif Yılmaz, Cenk Sezgin ve organizasyon görevlileri tarafından verildi.

TMF As Başkanı Dizman Scin care “İnşallah bir dahaki sene yine burada yarışırız. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu spora ilgi her geçen gün artıyor.  Daha önce 10-15 yarışçımız vardı şimdi 30 yarışçımız oldu” get Cialis Professional dedi.  Geçen yıl Sırbistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında dereceleri bulunan ve Flyboard’da birincilik alan milli sporcu Komşusu ise amacının bu spora gönül verenlere örnek olmak ve daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Türkiye Şampiyonası 1. Ayak yarışları Bodrum’da; Gençlik ve Spor Bakanlığı, TMF, Spor Toto, İddia, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, BODER, Bodrum Denizciler Derneği, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği, Karia Gezginleri Yürüyüş Grubu, Bodrum iki teker kulübü, Bodrum scouter Kulübü, BODFAD, 911 Muğla Arama Kurtarma Derneği, Mobs animasyon, Depo Enduro Racing Team, Alpha ses ışık sistemleri, destekleri ile gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.