Bodrum Gündem

AYDIN NALBANTOĞLU SONSUZLUĞA UĞURLANDI…

19.05.2015
0
A+
A-

aydın_nalbantoğlu_cenaze_bodrum (9)BODRUM’UN TANINMIŞ İSİMLERİNDEN AYDIN NALBANTOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE YOĞUN BİR KATILIM OLDU…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

18 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde yaşama veda eden Bodrum’un tanınmış isimlerinden Aydın Nalbantoğlu için Bodrum’da cenaze töreni düzenlendi.

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu’nun ağabeyi, Vildan Nalbantoğlu’nun eşi, Aydan Ekşi’nin babası, Turizmci Fatih Ekşi’nin kayınpederi, Mercan Ekşi’nin dedesi, Bodrum’un köklü ailelerinden ve tanınmış iş insanlarından Aydın Nalbantoğlu 18 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde yaşama veda etmişti.

aydın_nalbantoğlu_cenaze_bodrum (20) buy doxycycline Aydın Nalbantoğlu için bu gün Bodrum Kızılcahisarlı Mustafa Paşa Camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Mustafa Paşa Camii avlusu Nalbantoğlu’nun sevenleri ile doldu taştı. Cenaze törenine İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demialp, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP Milletvekili adayı Burak Erbay, MHP Milletvekili adayı Asım Başaran, geçmiş dönem Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanı Gazeteci Yazar Can Pulak, Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Remzi Sanver, emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, Bodrum’dan ve Bodrum dışından dostları ve akrabaları katıldı.

Aydın Nalbantoğlu 2000-2001 döneminin Ayvalık’tan Antalya’ya kadar olan bölgenin 118-R Federasyonu’nun başkanlığını yaptı. Başkanlığı sırasında “Sevgi Çağına Merhaba” sloganı ile görev yapan Nalbantoğlu Bodrum Lions Kulübü üyesi ve Türkiye Lions Onur Kurulu üyesiydi.

aydın_nalbantoğlu_cenaze_bodrum (8)Cami avlusunda cenaze namazının kılınmasını bekleyen Nalbantoğlu’nun yakın arkadaşları onun yaşamı boyunca insan kişiliğine saygıyı, bütün insanların iyiliğine çalışmayı, bireyin özgürlüğünü ve ahlaki sorumluluğunu, insanlar arasında hak ve ödev eşitliğini, bilime saygıyı ilke olarak benimseyen bir kişi olduğunu ifade ettiler. Mete Birol where to buy levonorgestrel “Bir şey söyleyecek durumda değiliz. Akranımızdı oda, üzüntülüyüz” derken, emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş “Aydın Nalbantoğlu bizim çocukluk arkadaşımız, okul arkadaşımız, kardeşten öte bir yakınımızdı. Uzun süren bir birlikteliğimiz vardı. Allah rahmet eylesin çok üzgünüz.” dedi.

Nalbantoğlu’nun çocukluk arkadaşı İbrahim Soysal ise “Benim aynı mahalleden çocukluk arkadaşım. Çok anılarımız var. Maalesef kaybettik. Allah rahmet eylesin.” dedi.

Aydın Nalbantoğlu’nun cenaze namazının kılınmasının ardından Bitez Köy mezarlığına götürüldü. Cenazenin defnedilmesi sırasında da yoğun bir katılımın olduğu izlenirken, kardeşi Gündüz Nalbantoğlu ile damadı Fatih Ekşi taziyeleri kabul etti. Cenaze sırasında Aydın Nalbantoğlu’nun eşi ve kızının da çok üzgün oldukları, zaman zamanda gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak; İnsan kişiliğine saygıyı, bütün insanların iyiliğine çalışmayı, bireyin özgürlüğünü ve ahlaki sorumluluğunu, insanlar arasında hak ve ödev eşitliğini, bilime saygıyı ilke olarak benimseyen Natrexone Buy merhum Aydın Nalbantoğlu’na Allah’tan Rahmet, ailesinin sonsuz acısını paylaşır başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.