Bodrum Gündem

BODRUMLU BİNLERCE KİŞİ FENER ALAYINDA TEK YÜREK OLDU…

20.05.2015
0
A+
A-

Untitled-1Bodrum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Marina’dan başlayıp meydanda biten Fener Alayına beş binin üzerinde Bodrumlu katıldı. Topamax online

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Binlerce Bodrumlu ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Bodrum Anadolu Lisesi Bando Takımının çaldığı marşlar eşliğinde büyük bir coşku ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladılar.

Bodrum Marina’dan başlayarak Neyzen Tevfik Caddesi boyunca Belediye Meydanı’na kadar uzanan fener alayına Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, Bodrum Belediye Başkan Vekili Niyazi Atare, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri ve beş bine yakın vatandaş katıldı. Cadde üzerindeki işletmeler de Türk bayrağı sallayarak ve alkışlayarak yürüyenlere destek verdi.

Yürüyüşün ardından Bodrum Belediye meydanında toplanan vatandaşlar burada saygı duruşunda bulundu ve İstiklal marşını okudu. Binlerce kişi daha sonra Türk bayraklarını sallayarak 10. yıl marşını söyledi.

Yürüyüşün ardından Bodrum Belediye meydanında toplanan binlerce kişi saygı duruşunda bulundu ve İstiklal marşını okudu. Meydandaki büyük kalabalık daha sonra Türk bayraklarını sallayarak 10. yıl marşını söyledi. Bodrum Belediye Meydanındaki 19 Mayıs kutlamaları Cumhuriyet Halk Evleri öğrencilerinin mini konseriyle sona erdi.

Acil Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi, Bodrum Motosiklet Kulübü ve Bodrum Vosvos Derneği üyeleri, delivery Viagra Gold purchase Strattera Bodrum Beşiktaşlılar Derneği ve Çarşı grubu üyeleri, taraftar grupları da bayraklarla fener alayına katılarak etkinliğe ayrı bir renk kattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.